Charm Mandalas в Groove - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
27
Charm Mandalas в Groove
ДАТА: Oт 27 Април 2019 до 28 Април 2019 МЯСТО:
Добави в календара
Charm Mandalas в Groove

Matizze & Charm Mandalas ви канят в едно от най-интересните места в Капана Пловдив Groove Music & Art бар, където изкуството, хубавата клубна музика, интересната атмосфера и добрите приятели се съчетават в приятен релаксиращ уикенд с освежаващи коктейли и хубава бира.


Дуото от град Варна ще представят едно по-различно и интересно парти на 27 и 28 април в Groove. Тук вълшебният свят на Мандалите се преплита с House, Tech & Ethno музиката. Освен 21 часа музика за общо 2 дни и 1 вечер, ще имате възможността да станете притежател и на Мандала аксесоар. Очакваме ви, заредени с много усмивки, изкуство и клубна музика!


62868


Зад тази колаборация стои Matizze или Георги, който е учил изобразително изкуство, както и Живопис в  Художествена Академия - София. Работи като графичен дизайнер на свободни практика, рисува карикатури, паралелно с това прави музика и Live DJ ивенти. Атче, която е другата половина от проекта, също е от град Варна, като оглавява самия бранд Charm Mandalas. Тя е изучавала инженерен дизайн, работи като графичен дизайнер. Страстта към рисуването, красотата на формите, съчетани с цветове и пробуждащи емоции, тя преоткрива във вълшебния свят на мандалите.


62870


Не пропускайте шанса да се присъедините към двудневният маратон, този уикенд (27-28.04) в Groove Music & Art - Капана.


Следете събитието във Фейсбук.


 


 


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин