ФЕСТИВАЛ „ПРИКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ВРАЧАНСКИ БАЛКАН" - Враца, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
01
ФЕСТИВАЛ „ПРИКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ВРАЧАНСКИ БАЛКАН"
ДАТА: Oт 01 Юли 2021 до 04 Юли 2021 МЯСТО:
Добави в календара
ФЕСТИВАЛ „ПРИКЛЮЧЕНИЯ ВЪВ ВРАЧАНСКИ БАЛКАН"

Община Враца, Фондация „Америка за България“, Природен парк „Врачански Балкан“ и туристическата платформа OPEN VRATSA имат удоволствието да информират гражданите на Враца и региона, че стартира подготовката на ФЕСТИВАЛ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯТА ВЪВ ВРАЧАНСКИЯ БАЛКАН!


Първото издание на фестивала ще се проведе от 1 до 4 юли на различни локации в природния парк, както и в населените места около парка: гр. Враца, с. Згориград, с. Паволче и с. Челопек.


Организаторите канят спортните клубове, сдружения, читалища и професионалисти да участват със свои предложения в програмата на фестивала. Сред дейностите в програмата са вело и планински преходи, скално катерене, фото-турове, ателиета за деца сред природата, кулинарни ателиета и базар на традиционни храни и др. Програмата на фестивала е отворена за кандидати и от цялата страна, но приоритет имат предложенията на местните клубове и организации.


Срок за кандидатстване: 22 април - 2 май.


Одобрените предложения ще могат получат и финансова подкрепа от 100 до 700 лв. - за материали, екипировка, транспорт, безопасност на участниците и други, като условието е кандидатите да живеят или да са регистрирани на територията на Община Враца.
Повече информация за фестивала, изискванията, както и формуляр за кандидатстване са предоставени на платформата OPENVRATSA (openvratsa.bg).


За връзка с организаторите: festival@ecotourconsulting.eu, както и GSM: 0885 702 497 и 0878 656 659.


Фестивалът се организира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“по проект „Фестивал „Приключения във Врачански Балкан“ –  обединение на местните общности за успешна туристическа дестинация“ на Екотур Консултинг и цели да допринесе за превръщането на Враца и природния парк в столицата на приключенския туризъм в България.

Коментирай
Други събития
Авг
13
-
Авг
15
No Signal Festival/Bass Gathering
Фестивали Тъжа, България
Добави в календара
Авг
26
-
Авг
29
„Капана фест” 2021
Фестивали Плевен, България
Добави в календара
Сеп
17
-
Сеп
19
КвАРТал фестивал 2021 | vol. 6
Фестивали София, България
Добави в календара
Сеп
20
-
Сеп
26
Нощ на Самоводската чаршия 2021
Фестивали Велико Търново, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин