Kavatsi Beach Festival - Созопол, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
30
Kavatsi Beach Festival
ДАТА: Oт 30 Юли 2016 до 01 Август 2016 ЧАС: 17:30 МЯСТО:
Добави в календара
Kavatsi Beach Festival

Warm Up партита в Созопол и Каваци на 27 и 29 юли

Вече е ясна програмата на Kavatsi Beach Festival 2016 и по часове. Събитието ще се осъществи на 30 и 31 юли, на плажната ивица на къмпинг Каваци, непосредствено пред летния клуб Алкохол, като ще събере любопитни музикални формации от САЩ, Холандия, Сърбия, Румъния, Австралия, Македония и България.

И на двете дати вратите ще отворят за посетители точно в 17:30 ч.


Първият фестивален ден – 30 юли, събота, с последователни сетове, ще открият  две български банди - Brazz VilliDJ и Wickeda - съответно от 18:30 ч. и 19:30 ч. Традиционно любимите за българските фенове Jaya The Cat ще се появят в 21:00 ч. за шоу с продължителност час и  половина. Същата музикална доза на живо очаква публиката и от страна на хедлайнера за вечерта - в 23:00 часа Кирил Джайковски - австралийският изпълнител и джи джей с македонски произход, излиза на сцената с пълнокръвна интрументална група и две колоритни лица зад микрофоните, съответно от САЩ и Австралия - TK Wonder и MC Wasp.

В неделя на 31 юли, активната част от програмата на Kavatsi Beach Festival 2016 стартира отново от 18:30 ч. - със сет на Kottarashky & The Rain Dogs, в компанията на познатия от Panican Whyasker и Пиромания фронтмен Nufry, в ролята на МС. В 19:30 ч. идва ред на гостите от Македония - веселата компания Superhiks, която вече на няколко пъти е радвала публиката в София със забавната си програма. Румънците Subcarpati, които с разнообразния си, но балансиран стил, стават все по-популярни на балканската и европейската сцена, ще представят себе си от 21:00 ч., с 90-минутна програма, включваща пълния им арсенал от гости и видоизменения в състава. Една от най-популярните съвременни сръбски банди, вече включително и у нас - S.A.R.S., излиза под отново под открито небе в 23:00 ч., с традиционен сет от час и половина.

Двете вечери продължават с афтър-партита на плажа, чиято музикална селекция е поверена съответно на Feel и DoLittle - 30 и 31 юли. За настоящата седмица пък са предвидени две подгряващи партита - на 27 юли, сряда, Малката Текила (Созопол) и на 29 юли, петък, Клуб Алкохол (Каваци), с подбор от Selector Lazy Face и екип на Строежа.

През 2015-а аналогично проведена фестивална вечер на същото място на къмпинг Каваци, с хедлайнер Дубиоза Колектив, беше напълно разпродадена именно дни преди самата дата, а месец по-късно една от тазгодишните основни групи - S.A.R.S. - достигна солд аут и рекордните за клуб Маймунарника 2500 посетителя.

Kavatsi Beach Festival 2016
Club Alcohol Kavaci Beach
Kavatsi Beach / Плаж Каваци
Line Up:

*Day I
30 July 2015 / saturday

17:30 - Doors Open
18:30 - Live: Brazz ViliDJ (Bulgaria)
19:30 - Live: Wickeda (Bulgaria)
21:00 - Live: Jaya The Cat (Netherlands, USA)
23:00 - Live: Djaikovski feat. TK Wonder & MC Wasp (Macedonia, Australia, USA)
After Party: Feel (DJ Set)

*Day II
31 July 2015 / sunday

17:30 – Doors Open
18:30 - Live: Kottarashky & The Rain Dogs feat. Nufry (Bulgaria)
19:30 - Live: Superhiks (Macedonia)
21:00 - Live: Subcarpati (Romania)
23:00 - Live: S.A.R.S. (Serbia)
After Party: DoLittle (DJ Set)


Програма по часове


42836


Билети


Предлагат се единствено еднодневни билети, които са вече в продажба тук. Каси - Строежа, Маймунарника, Терминал 1, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, както и онлайн през сайта на компанията. Цената на ден е 30 лв. при предварително закупуване и 35 лв. на самата дата и място, а общият брой е ограничен до по 2000 за всеки един от отделните дни. Организаторите от Строежа и Алкохол препоръчват предварителното закупуване, както и пристигането навреме. Влизането и излизането на територията на фестивала става еднократно, деца под 7 години се допускат безплатно и в присъствието на родител.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин