Концерт на Графа на стадион "Българска Армия" - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
10
Концерт на Графа на стадион "Българска Армия"
ДАТА: 10 Юни 2020 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Графа на стадион "Българска Армия"

Владимир Ампов – Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните зали. Изпълнителят, който се превърна в еталон за безкомпромисно сценично представяне, ще работи цяла година върху концерта си на стадион “Българка армия”. Датата е 10 юни 2020 година, а билетите вече са в продажба.

Няма съмнение, че предстоящото събитие ще бъде изпипано до последния детайл в музикално отношение, ще отговаря на последните тенденции в сценичното представяне, ще поднесе много изненади и незабравими емоции за феновете на стадион “Българска армия”.

За предстоящия концерт Графа споделя: “Да изпълня песните си на открито пред десетки хиляди, ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещането за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големия катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион “Българска Армия” – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега.”

Новината за голямото събитие идва заедно с излизането на най-новия студиен албум на музиканта “Страничен наблюдател”. Очаква се на концерта на “Българска армия” Графа да изпълни най-големите си хитове и песни от новия му албум. Феновете, които искат да гарантират най-доброто си местоположение на стадиона, вече могат да запазят мястото си в мрежата на Eventim.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин