Концерт на Лейди Гага / Concert of Lady Gaga - The Born This Way Ball 2012 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
14
Концерт на Лейди Гага / Concert of Lady Gaga - The Born This Way Ball
ДАТА: 14 Август 2012 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Лейди Гага / Concert of Lady Gaga - The Born This Way Ball
Източник: http://www.ladygaga.com

Важно: Началният час на концерта е променен на 18:30!


На 14-ти август 2012 г. от 20:00 ч. зала Арена Армеец ще бъде разтърсена от концертa на най-провокативната изпълнителка  тези дни – Lady Gaga.  Изпълнителката  продала над 23 милиона копия от албумите си и над 64  милиона копия от синглите си за краткият период през, който е била на сцена я прави един от най-добре продаваните музиканти на всички времена.


През 2010 година Лейди Гага печели 8 статуетки на наградите на MTV, сред които е и призът за най-добро видео за песента ѝ “Bad romance”.  Тя е първият изпълнител чиито клипове са гледани над 1 милярд пъти в YouTube.  През 2011 година успя да събере над 1,5 милиона долара със своите гривни в помощ на пострадалите от земетресението в Япония. Билети за събитието ще могат да бъдат закупените онлайн - тук.


Тъй като концертът се премести в зала Армеец  ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената  остават без промяна. Всички правостоящи билети ще са валидни за Арена Армеец, без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от 17 юли до 14 август 20.00 ч. в деня на концерта на слединте места:


Касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София



Централният офис на Тикетпро  – София, ул. Шандор Петьофи 28



На касите на Арена Армеец София – в деня на концерта



Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин