Миден и рибен фест 2015 - Каварна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
04
Миден и рибен фест
ДАТА: Oт 04 Септември 2015 до 06 Септември 2015 МЯСТО:
Добави в календара
Миден и рибен фест

Кулинарна фиеста и българска музика за дванадесетото издание на "Миден и рибен фест"

Културните прояви, концертите и доброто настроение в Каварна не стихват, дори и в края на лятото. Предстоящите почивни дни градът ще посрещне хиляди хора за „Миден и рибен фест“.


За дванадесетото издание, което ще се проведе на 4, 5 и 6 септември, организаторите са спазили традицията кметове да запретнат ръкави, да въртят черпаци и да покажат кулинарните си умения, които ще бъдат оценени от жури и дегустирани от публиката.


Символичното откриване на фестивала отново ще бъде кметското готвене, в което домакинът Цонко Цонев ще изненада гостите с неприготвян до сега специалитет. До него сили ще мерят  кметовете на Тутракан – Димитър Стефанов и на Елена – Дилян Млъзев, които пазят в тайна рецептите си. В петъчния следобед кметската кухня на открито, ще бъде изнесена на централния площад в Каварна, където зрителите точно в 17,00 ч. ще станат свидетели на „кулинарната битка“ между трима градоначалници.


Музикалната програма, която ще съпътства „Миден и рибен фест 2015“ ще допринесе за още по-доброто настроение на всички гости и жители на Каварна. Трите дни ще преминат под знака на българската поп и рок музика. В първата вечер на сцената ще излязат Дани Милев, Мариана Попова и Любо Киров. „Петте сезона“ и Тони Димитрова ще огласят площада в събота, а българската рок група „Krossfiere” ще закрие фестивала.


Всички концертни прояви са с начален час 20,00 ч.

Коментирай
weronicka, 07.09.2014 | 14:01
Имате грешка в събитието. За миг се зарадвах, че не съм го пропуснала, но уви тази година се провежда 5-7 септември.
Други събития
Ное
05
-
Ное
07
София филм фест гостува в Русе
Фестивали Русе, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин