Mish Mash Fest – Spring Edition - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
07
Mish Mash Fest – Spring Edition
ДАТА: Oт 07 Март 2020 до 08 Март 2020 МЯСТО:
Добави в календара
Mish Mash Fest – Spring Edition

Най-добрите български творци представят нови колекции в цветовете на пролетта


С пролетта идва новото начало, новото вдъхновение и новите идеи.


А под все по-топлите слънчеви лъчи и Mish Mash Fest се завръща за своето ново издание!


След изключително успешното коледно събитие, фестът отново ще се проведе в Ларгото на София, поради положителния отзвук от всички участници и гости.


Над 60 от най-добрите български творци, дизайнери и концептуални марки ще представят новите си колекции в цветовете на най-нежния сезон в рамките на Mish Mash Fest – Spring Edition.


69698


 


В продължение на два дни посетителите ще имат възможност да разгледат всички новости от участващите автори и да се заредят с пъстро настроение за новия сезон.


В Ларгото освен щандове на изложители ще има кът за релакс, където гостите ще могат да се настанят и на мига да се потопят в свежата обстановка.


Разнообразната и прецизна селекция на участниците гарантира задоволяване на всички вкусове. Нестандартни авторски дрехи, изящни бижута и аксесоари, качествена натурална козметика, оригинални детски играчки, книги, красиви артикули за дома, и разбира се, вкусни сладки и солени изкушения и освежаващи напитки и коктейли – това е накратко списъкът с изненадите на Mish Mash Fest – Spring Edition.


Фестивалът е уникален по своя формат и се организира под известната вече марка Mish Mash Fest, чиито над 20 издания досега затвърдиха събитието като един от най-успешните градски фестивали в България.


Входът е свободен, заповядайте!


Линк към ФБ събитието тук.


Линк към страницата на Mish Mash Fest във ФБ тук.


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин