Семеен албум - постановка - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
19
Семеен албум - постановка
ДАТА: Oт 19 Септември 2015 до 20 Септември 2015 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Семеен албум - постановка

Младежки Театър ”Николай Бинев” представя в Драматичен театър Пловдив - „Семеен албум”

На 19 и 20 септември от 19:30 ч. на Камерна зала в Драматичен театър Пловдив ще бъде представена постановката „Семеен албум”, чийто автор и режисьор е Малин Кръстев.


Спектакълът спечели на автора Аскеер за съвременна българска драматургия, а на Герасим Георгиев- Геро Аскеер за главна мъжка роля.

Режисьор – Малин Кръстев
Сценография и костюми – Кирил Наумов
Музика – Калин Николов
Фотограф – Симон Варсано
Участват: Герасим Георгиев – Геро, Искра Донова, Владимир Пенев

„Семеен албум” е пиеса, писана от Малин Кръстев през 1996г. С първата й реализация се заема именно нейният автор. Той кани актьорското трио Герасим Георгиев – Геро, Искра Донова и Владимир Пенев, което ще видим в изненадваща светлина.

Ако някоя сутрин се събудиш и кафето е свършило, а навън се извива буря... не оставяй вратата отворена, защото през нея могат да влязат повече тайни, отколкото можеш да запазиш!

Действието на пиесата се развива в един ден от ранния предиобед до вечерта, когато в дома на двама братя се появява една жена и моли да остане докато спре проливния дъжд. Между тях се оформя интересна ситуация, в която се изричат много истини, преплетени с лъжи. Пиесата се занимава с темите за семейната обвързаност, тайните и самотата, като си служи с хумора, метафората и мълчанието.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин