Споделете Детския Скрин - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
06
Споделете Детския Скрин
ДАТА: 06 Октомври 2018 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Споделете Детския Скрин

Отново е есен и вие сигурно трескаво разчиствате и преподреждате детските скринове! Затова, в сезона на "презареждането на детските гардероби", Скринът отново се отваря и "предаваме нататък" всички онези красиви детски дрехи, които невероятно мили майки и татковци са оставили за даряване, и които все още не са намерили своите нови притежатели! 

Събитието ще се птоведе на 6 октомври (събота), от 11:00ч. до 18:00ч., не къде да е, а в новата локация на Скрито в Срина на ул. "Костенски водопад" 14 в кв. Стрелбище. 


На 6-ти ще можете да вземете (абсолютно безплатно!) дрешките, които сте харесали за вашите мъници или попорастнали деца! Ако имате желание и възможност (в никакъв случай НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изискване), донесете до 20 бр. от запазените, омалели дрехи на вашите хлапета, които бихте искали да "предадете нататък". Можете да доведете и мъниците - за тях има подготвени забавни и интересни неща, съвсем в духа на настъпващата есен.


Ако пък сте твърде далече, за да посетите събитието, организаторите ще направят всичко възможно да "извадят от Скрина" подходящи дрехи за вашите деца и да ви ги изпратят там, където живеете! 

И този път Скринът е пълен с топли якета и пуловери, симпатични блузи, елегентни ризи, кокетни рокли и поли, красиви панталони, шалове и шапки, и дори бебешки чувалчета и бодита. Дрехите са с размери от 0 м. до 14 г., изключително запазени и на познати и любими марки. 


Следете събитието във фейсбук!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин