Театър БХАЛГ представя: ФИЛМ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
28
Театър БХАЛГ представя: ФИЛМ
ДАТА: 28 Февруари 2019 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Театър БХАЛГ представя: ФИЛМ

Понякога в живота ни се случват поредица от неочаквани обрати, изненади и странни ситуации. Често когато разказваме за тях, слагаме определението „като на филм“. Наистина ли обаче кино логиката е далеч от реалността, в която живеем или напротив – вдъхновена е от истински карамбол от неочаквани събития в действителността?


Главният герой /Илия/ ни разказва свой опит за автостоп до Варна. След дълго чакане на изхода на София, съдбата го среща с Бети, която на пръв поглед печели симпатиите на младежа и дава предпоставки за приятно пътуване към Черноморието. Взаимоотношенията им се развиват противно на очакванията, а по пътя се сблъскват не само с крайни проблеми в общуването, но и с неочаквани и абсурдни ситуации и герои, напомняйки, че ничие въображение не може да догони невероятните ситуации, които рисува правдивата реалност на живота. Крайно комичните моменти постоянно препращат Илия към някои от най-епичните сцени и филми на нашето съвремеие, а автостопът се оказва един дълъг път към дълбокия личен и духовен свят на главния герой.


61074


„ФИЛМ“ е от онези необичайни театрални постановки, които леко и елегантно през линията на комедията, задават на зрителя не само обичайните казуси и проблеми на ежадневието ни, но също така задълбават в най-големите екзистенциални въпроси на нашето време.


61075


участват: Мартин Тасков, Виктория Георгиева, Теди Русева, Калоян Велинов, Ива Шишманян
режисьор: Але Ксандър 
мултимедия: Златко Христов
сценография: Ивайло Христов


Следете събитието във Фейсбук!


***



***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин