2018 - годината на Жълтото земно куче - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
2018 - годината на Жълтото земно куче
Автор: Peika.bg
2018 - годината на Жълтото земно куче
Снимка: www.awarenessdays.com

2018 ще е годината на Жълтото земно куче!

Тя ще настъпи на 16-и февруари 2018 г., а дотогава петелът все още ще кукурига, макар и по-плахо. По своята същност кучето е неспокойно, така че неговата задача ще е да охранява нашето благополучие. То е символ и на справедливостта, така че през идната година нещата около нас ще станат по-ясни и честни. 

Смело можем да се впускаме в нови занимания, но е важно и да се придържаме към своите принципи и разбирания. Не трябва да изневеряваме на себе си, защото стихията на земята е свързана с традициите и законите. Така че бъдете отговорни (и най-вече към себе си).

Жълтият цвят в знака ще привлече парите, успеха и благоденствието за нас през пролетта. Е, не за всички, а само за най-трудолюбивите и упоритите, които ще бъдат поощрени с заслужилите си блага. Жълтото е символ и на Слънцето - положителаната енергия, жизнеността и силата, които ще бъдат повече през 2018 година. 

Качествата, които ще бъдат оценени през новата година са: дружелюбност и честност. Дори в общуването с конкурентите не бива да лицемерничим и да отстъпваме от правилата. В годината на Кучето измамите и мошеническите схеми ще се извършват много по-трудно. Освен това то насърчава творчеството във всяка работа. Дори да ви е струва скучна и монотонна, ако вложите малко фантазия, можете да постигнете големи резултати. 

За хората с интелектуални професии в годината на Жълтото Куче ще свети зелена светлина – толкова проекти и открития светът още не е виждал. Трудолюбивото и активно Куче винаги ще намери занимание, което да му харесва. Носът му надушва сполуката и то ще помогне на всички, които вярват в своя успех.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин