3 идеи за забавления в Онтарио, Канада (част 2) - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
3 идеи за забавления в Онтарио, Канада (част 2)
Автор: Peika.bg
3 идеи за забавления в Онтарио, Канада (част 2)

Онтарио е най-населената провинция на Канада, след Квебек, и определено има много какво да покаже

В нея живеят над 12 млн. дущи на площ от над 1 млн. кв. км. Тук можете да се поиграете хокей на лед, да се разхождате по гори и поляни, както и да похапвате кленов сироп на корем!

От това да спите като индианци до това да релаксирате с бродиране, в Онтарио има доста забавни неща, които можете да правите, но досега едва ли сте чували за повече от тях!

Вижте първата част със забавленията тук.

Да спите като индианците

Сред красивата природа на остров Манитулин се крие гора, в която има пъстър лагер с традиционни индиански вигвами и къщички. Те ще ви дадат възможност да се докоснете максимално до природата, като в същото време няма да ви лишат от модерните удобства, на които сте свикнали. Островът е едно прекрасно местенце, на което освен да си починете добре, можете да научите много за племената, обитавали Канада много преди появата на европейците там.

3 идеи за забавления в Онтарио, Канада (част 2)


Да релаксирате в кафе с бродиране

Скъпи дами, това е най-вече за вас.
 Оказва се, че нищо не е по-релаксиращо от сложната бродерия. Затова в Онтарио можете да се отдадете на плетене и бродиране в специално кафе. То се казва „Ниткафе“ и освен че предлага курсове за начинаещи и напреднали, всяка седмица е домакин на голямо дамско събиране с цел „избродиране“ на напрежението.
3 идеи за забавления в Онтарио, Канада (част 2)

Да видите хора, живеещи в миналото

На север от Онтарио се намира един прекрасен селски район с вълнообразни хълмове и ферми, които сякаш са се появили от машина на времето. Тази област е дом на менонитите – протестантска общност, известна с възгледите си за ненасилие и традиционния си начин на живот. Всеки ден можете да видите файтоните с коне, с които се придвижват, а всяка неделя в църквата в селцето Свети Яков местните дават възможност на всички любопитковци да се запознаят отблизо с тях и с начина им на живот на отворена вечеря. Ако ги посетите, със сигурност ви очаква интересно изживяване – много от тези хора отказват да използват модерни технологии, включително електричество.

3 идеи за забавления в Онтарио, Канада (част 2)

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин