3 причини да отидете на Фиджи това лято - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
3 причини да отидете на Фиджи това лято
Автор: Peika.bg
3 причини да отидете на Фиджи това лято
Снимка: pixabay

С над 300 острова в целия архипелаг, тропическият рай на Фиджи е готов да ви посрещне, а лятото на 2022 г. може да е най-доброто време да изследвате всичко.

Гмурнете се дълбоко в кристално чистите води на Южен Тихи океан в търсене на коралови градини, почивайте в басейните с терапевтична кал или успокойте мускулите си в естествените горещи извори.

Фиджи винаги е идилична дестинация, изпълнена с лукс, уединение и различни възможности.

1. Времето е перфектно

3 причини да отидете на Фиджи това лято
Снимка: pixabay

В южната част на Тихия океан месеците между май и октомври улавят сухия сезон в южното полукълбо. Дните са по-хладни, валежите са по-малко, а уединените кътчета на сушата и морето са достъпни.

Със средни температури през тези сухи месеци, комфортни и меки градуси, този тропически рай е идеален за картина, позволяваща пълна релаксация.

3 причини да отидете на Фиджи това лято
Снимка: pixabay

2. Топ имоти, предлагащи промоции за това лято

През двете години, в които Фиджи беше затворен за пътници, много популярни курорти се фокусираха върху ремонти и нови възможности за повишаване на изживяването на гостите.

За лятото на 2022 г. специалистите по пътувания отчитат по-добра стойност от обичайната за пътуващите. Със специалните предложения за повторно отваряне, предлагани от много предпочитани имоти, следващите няколко месеца предоставят уникални възможности.

Освен подобрените стаи и преживявания, повечето курорти включват ястия, безалкохолни напитки и немоторизирани водни спортове, като гребло, каяк и гмуркане с шнорхел за всеки гост.

3. Много предпочитани курорти са красиво реновирани

3 причини да отидете на Фиджи това лято
Снимка: pixabay

Ще намерите нови и красиви неща, на които да се насладите, разкошни допълнения и пищни нови перспективи, чрез които можете да се насладите на ваканцията си във Фиджи с прекрасни имоти, претърпели ремонт през последните две години.

Фиджи разполага с помещения за настаняване, които могат да паснат на стила на всеки пътник, от малки бутикови курорти до нощувки със закуска, луксозни хотели до очарователни местенца. Ако пътувате на меден месец или романтично бягство, може да искате да се отпуснете на частен остров само за възрастни. Ако сте на семейна ваканция, има удобни за деца частни острови, на които всички можете да се насладите.

Частни бунгала над водата, луксозни яхти, органични насаждения, ол инклузив курорти, пищни къщи на дървета и възможности за glamping край плажа демонстрират разнообразните преживявания за настаняване, които можете да имате по време на престоя си.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин