4 съвета за спестовно пътуване (част 1) - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
4 съвета за спестовно пътуване (част 1)
Автор: Peika.bg
4 съвета за спестовно пътуване (част 1)

Със сигурност за повечето от вас пътуването е синоним на почивка.

А всички знаем, че няма нищо по-хубаво от това да „презаредиш батериите“, разнообразявайки се на ново място – където и да било. Затова ви подбрахме няколко съвета, които да ви помогнат, ако искате да пътувате по-спестовно.

1. Търсете и сравнявайте

Може да ви уверим, че почти никога не е добра иде да се изхвърлите стремглаво към първата оферта за билет или нощувка, която ви попадне пред погледа. Вместо да прибързвате, отделете нужното време и потърсете повече опции, за да може да изберете най-изгодните за вас оферти. Добре би било да изберете места или билети, за които можете да платите онлайн – спестява доста време. 

2. Търсете на глобално ниво 

Когато търсите къде да прекарате ваканцията си или как да стигнете до дадена дестинация, не се ограничавайте само с търсене на оферти и предложения на местния пазар от български туристически агенции или представителства на международни компании у нас. Търсете и сред английски, немски и други агенции, които предлагат оферти „в последната минута“

Освен това имайте предвид, че, ако пътувате с нискотарифни самолетни компании, полетите до големите европейски градове са редовни и на съвсем достъпни цени. Затова вашето пътешествие не е задължително да започне от България, може да потеглите на круиз или да вземете самолет за далечен полет от където и да е.

3. Абонирайте се за нюзлетърите на авиокомпаниите

Когато се абонирате да получавате регулярно новини за най-изгодните промоции на дадена авиокомпания, при вас ще идват достъпни оферти без да полагате каквито и да било усилия за това. 

4. Следете сайтовете с предложения тип „в последната минута“

Освен за нюзлетъри на авиокомпании, може да следите и сайтове или социалните мрежи. Винаги бъдете отворени за нови предложения! 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин