5 неща, които не знаеш за травъл влогърите и блогърите (част 2) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 неща, които не знаеш за травъл влогърите и блогърите (част 2)
Автор: Peika.bg
5 неща, които не знаеш за травъл влогърите и блогърите (част 2)

Сигурно сте попадали на материали на популярни травъл влогъри и блогъри, които са ви навели на мисълта, че те вижеят живот-мечта. 

В следващите редове сме събрали няколко факта за тях, които едва ли знаете:

1. Пътуванията им не са ваканции

Травъл влогърите и блогърите прекарват по няколко часа на ден в търсене и избор на локации, подготовка на публикации, активно присъствие в социалните мрежи и в договаряне на различни сделки, някои от които могат да достигнат между 2500 и 15 000 долара.

2. Понякога се събуждат изключително рано

За да направят красиви кадри по изгрев, на травъл влогърите и блогърите им се налага да стават още преди съмване. Причината е, е сутрешната светлина винаги е мека и с достатъчно количство топлина, а и когато се правят снимки рано, няма туристи, които да влизат в кадър. Това прави обработката им много по-лесна, а и по изгрев е почти невъзможно да се направи лоша снимка. 

3. Рядко сами купуват дрехите, които обличат за снимки

На голяма част от травъл влогърите и блогърите модните марки изпращат безплатни дрехи. Понякога те сменят облеклата си по няколко пъти на ден, за да изглежда всяка тяхна публикация различно.

4. Не публикуват проблемните моменти 

Сигурно сте останали с впечатлението, е пътуванията на травл влогрите и блогърите минават красиво и безпроблемно, но те не винаги са това, което изглеждат. Просто до аудиторията никога не стигат кадри от безснни нощи, тичане по летища, загуба на вещи и носенето на огромни куфари.

5. Липсват им семействата и приятелите

Травъл влогърите и блогърите птуват почти постоянно и рядко имат време, което да прекарат със семейството и приятелите си. Често те пропускат и важни житейски събития на свои близки. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин