8 най-добри места за невероятни снимки в Instagram в Мадрид - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
8 най-добри места за невероятни снимки в Instagram в Мадрид
Автор: Peika.bg

Местата за снимки в Instagram в Мадрид са невероятни за тези, които обичат фотографията. Това е един от най-фотогеничните градове в Испания !

Мадрид е невероятен град за посещение. Има много красиви гледки и храната е вкусна. Освен това там има много места за снимане. Отчасти това е причината Мадрид да е един от най-добрите градове в Испания.

1. Паметник на Алфонсо XII 

Първото фотогенично място за снимки е Monumento Alfonso XII. Това е прекрасен паметник в Мадрид, разположен в парка Буен Ретиро. Паметникът е много фотогеничен по много причини. Една от тях е неговата симетрия. Изглежда невероятно. Освен това е удивително да уловиш светлината между колоните.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kaylie | London Content Creator (@girlwiththeredbob)

2. Palacio De Cristal

Архитектурата на Palacio De Cristal е толкова прекрасна! Има много невероятни детайли, които да видите! Особено когато няма много тълпи, е толкова красиво и фотогенично.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Irish Harris (@irishmirish)

3. Гран Виа

Това място е едно от любимите ни в Мадрид за снимки! Архитектурата на сградата е прекрасна! Освен това можете да видите малко повече от града от тук.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cândida Silva (@candidasiilva)

4. Museo ABC Madrid

Museo ABC Madrid е толкова фотогеничен! Всъщност изглежда сюрреалистично. Има много триъгълници и поради тази причина със сигурност принадлежи към най-добрите места за снимки в Instagram в Мадрид!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Victor Cheng | Hong Kong (@veeceecheng)

5. Parque del Retiro

Parque del Retiro е прекрасен парк в града. И определено е едно от най-добрите места за снимки в Instagram в Мадрид. Особено когато наемете лодка, можете да направите страхотни снимки. Освен това наемането на лодка тук е толкова забавно, когато е слънчев ден! Но когато посетите Мадрид през зимата, паркът също изглежда красив! Прекарването на известно време тук е невероятно, ако искате да се отпуснете за известно време.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Amabel (@amabelbuck)

6. Parque El Retiro II

Това място също е в Parque El Retiro, но изглежда много различно от другото. Обичамe колко дървета се виждат от тук. Освен това можете да седнете на парапета, което е чудесно място за позиране.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Milton Peña (@mpenahol)

7. Басейнът от Dear Hotel Madrid

Можете да намерите още едно от най-добрите места за снимки в Instagram в Мадрид в Dear Hotel. Ако искате да направите страхотна снимка във вашия хотел, бихме препоръчали да останете на това място. Този басейн е невероятен и толкова фотогеничен! Вижте тази великолепна гледка! Освен това е и прекрасно място за плуване и почивка. Особено когато е лято, прекарването на известно време в този басейн е невероятно!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eve Zheng (@eveyesok)

8. Plaza Mayor

Plaza Mayor също е едно от най-добрите места за снимки в Instagram в Мадрид. Червената сграда се превръща в страхотен фон за снимка. Това ще ги направи толкова цветни! Посещението на Plaza Mayor също е задължително, когато отидете в града, тъй като това е една от най-добрите дейности.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pangina Heals (@panginaheals)

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин