5 дестинации, на които да се отървете от интернета - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 дестинации, на които да се отървете от интернета
Автор: Стефан Стефанов
5 дестинации, на които да се отървете от интернета

В днешно време интернет покритието е буквално навсякъде и е трудно човек да остане наистина офлайн заради интернета на телефона. Хората постоянно са забили нос в постове, съобщения и имейли и това става досадно за тези, които искат да се откъснат от онлайн действителността. Тъй като по-голямата част от планетата има достъп до интернет, ето някои предложения, където можете за малко да се отървете от интернета.

Тристан да Куня

Тристан да Куня е остров до бреговете на Южна Африка, който е британска територия. На него не можете да прихванете мобилна мрежа, защото островът е активен вулкан. Там все пак има едно интернет кафене, където има нет, но връзката е ужасна и това е страхотно за всичките 259 жители на острова.

Американска Самоа

Американска Самоа е част от американските острови в Южния Пасифик. Там също има интернет кафенета на остров Саваи, но на повечето места няма връзка и едва няколко хотела разполагат с Wi-Fi.

Якутат

Якутат е отдалечено село в Аляска, където посетителите могат да се насладят на невероятния залив на Аляска без да се налага да постват и шерват. Мястото е отлично за къмпингуване и опознаване на местната култура.

Сахара

Пустинята няма начин да не е в тази класация. Там толкова много няма интернет, че дори по краищата й повечето хора не знаят какво е това. В някои градове имат интерент, но в повечето – не.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин