Безплатна нощувка в хотел, ако не използвате интернет! - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Безплатна нощувка в хотел, ако не използвате интернет!
Автор: Peika.bg
Безплатна нощувка в хотел, ако не използвате интернет!

Вижте къде можете да се насладите на безплатен хотелски престой, ако не използвате интернет!

Хотел Bellora в град Гьотеборг, Швеция предлага възможност за нощувка в апартамент, където цената зависи от времето, което прекарвате онлайн.

На 14-и февруари една двойка ще може да си спечели безплатен хотелски престой в шведския хотел, ако изпълни едно единствено условие - да не използва интернет, докато е отседнала там.

Хотелът се стреми да насърчи посетителите да прекарат времето със своите семейства и приятели, вместо онлайн. Затова в една от стаите има интелигентна лампа с екран, която следи времето, което гостите прекарват онлайн и постепенно променя цвета си от бяло към червено. Цената за апартамента зависи от това колко време ще прекарате в интернет.

Безплатна нощувка в хотел, ако не използвате интернет!


Колкото по-малко време сте в мрежата, толкова по-ниска цена ще платите за престоя си в хотела. Ако пък изобщо не се изкушите да проверите социалните си мрежи, нощувката ще бъде безплатна. Идеята е посетителите да бъдат възнаградени, че не използват мобилните си устройва, с които така или иначе са прекалено свързани.
Безплатна нощувка в хотел, ако не използвате интернет!


Ако искате точно вие да прекарате нощта на 14-и февруари в тази стая на хотел Bellora, трябва да се регистрирате тук до 6-и февруари. И все пак, дори да не ви изберат, можете да опитате този "експеримент" и да се насладите на времето си с най-близките!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин