Хотелът без стени в Швейцария - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хотелът без стени в Швейцария
Автор: Peika.bg
Хотелът без стени в Швейцария

Най-вероятно не сте чували, че има хотел с 0 звезди и без покрив и стени.

Е, такъв съществува в близост до курорта Санкт Гален в Североизточна Швейцария.

Той няма покрив или стени, но разполага с двойно легло и нощувката там би ви струвала 306 долара. За тази цена получавате „модерен иконом”, обут във фермерски ботуши и закуска. Той или тя придружава гостите до една от „стаите”, дава информация за прогнозата за времето и разказва някой виц.

Хотел „Нула звезди” представлява един артистичен проект, дело на двама братя – Франк и Патрик Риклин и техния партньор Даниел Шарбоние. Той има за цел да разруши традиционните подходи към гостоприемството в богатата страна, известна с луксозните си планински курорти.

Хотелът без стени в Швейцария

Тримата изнасят леглата на открити поляни, за да имат гостите неповторима гледка към красивата природа на Швейцария. Сигурно се питате как стои въпросът с къпането и ходенето до тоалетна или какво се случва, когато завали?

Хотелът без стени в Швейцария

Е, тоалетните и баните са на около 3 мин. път от спалните, в близка алпийска хижа. Ако се влоши времето, гостите могат да се приютят в нея. Това, разбира се, не се случва рядко, тъй като все пак времето в планината е доста непредвидимо.

Хотелът без стени в Швейцария

Чудноватият хотел е отворен само през двата най-топли месеци в годината - юли и август. Имайте го предвид, ако сте се запътили на там!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин