Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ти дава възможност да станеш част от нещо ПО-ГОЛЯМО - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ти дава възможност да станеш част от нещо ПО-ГОЛЯМО
Автор: Peika.bg
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ти дава възможност да станеш част от нещо ПО-ГОЛЯМО

Всеки иска да бъде щастлив, да се чувства лек и безгрижен, да изглежда безупречно, да се забавлява, да се впише, да бъде част от нещо необикновено. Всеки един от нас, цял живот, дори и да не го осъзнава е много важна и съществена част от хиляди неща – незаменима част от семейството си, от групата си с приятели, от класа си, от работата си. Но всичко това не ни стига и сякаш винаги търсим нещо повече и имаме нужда от нещо по-вълнуващо, от нещо ново.

А питали ли сте се какво е чувството да станете част от нещо още по-голямо? Ще ви разкрием една тайна – чувството е страхотно, а усещането и емоцията остават завинаги. Ако все още не сте имали шанса да изпитате това незабравимо вълнение, за пореден път Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще ви даде тази възможност – на 10 септември, от 18:00 ч., на площад Княз Александър Батенберг. Защото присъствайки на финалния концерт от турнето за тази година, сред всички хора, които са със сходни интереси, идентичен вкус за музика и възхищаващи се на едни и същи изпълнители, вие мигновено ставате част от нещо различно и значимо, част от нещо по-голямо.

На най-голямата сцена на открито, в сърцето на София, най-верните фенове ще могат да се насладят на изпълненията на живо на ветерана на турнето Криско, огнената DARA, оригиналното дуо Billy Hlapeto и D3MO, завладяващата Dara Ekimova, любимците на всички тийнейджъри латино кралете Тorino и Pashata, нежната Михаела Маринова, неуморните RDMK, гласовитата VICTORIA, интернет звездата DENI, хитовите рапъри от Северна Македония 2Bona, енергичните DJ MASCOTA и Mc Mickey и атрактивните танцьори на балет NOVA.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ти дава възможност да станеш част от нещо ПО-ГОЛЯМО

Разбира се, изненади във финалния концерт от най-вълнуващото лятно турне няма да липсват. Специално участие в него ще вземат и едни от най-актуалните български рапъри V:RGO и Emil TRF, които ще изпълнят общия си хит, в колаборация с 2Bona, който завладя всички класации за броени дни – PARALIA. Изненадите от изпълнителните не спират дотук – най-популярната македонска хип-хоп група 2Bona ще изпълни и дуета си с Криско, който само за седмица спечели сърцата на всички български и македонски фенове – Zelena Svetlina.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ти дава възможност да станеш част от нещо ПО-ГОЛЯМО

Грандиозното тазгодишно завръщане на най-вълнуващото лятно събитие – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour вече предостави много вълнуващи емоции и незаменими моменти на хиляди меломани от Пловдив и Бургас. Концертите успяха да срещнат най-запалените фенове с любимите им изпълнители, подариха им възможност да играят рамо до рамо с тях в серия забавни игри и разбира се - да пеят и танцуват заедно на парчетата, които всички знаят наизуст. След броени дни на всички тези емоции ще успеят да се насладят и почитателите на най-актуалната музика от столицата, затова отново напомняме – 10 септември, от 18:00 ч., на площад Княз Александър Батенберг. Всички подранили фенове ще могат да се освежат с новата Coca-Cola Original Taste 300 мл в  компактна 100% рецуклируема PET опаковка и да отправят своите поздрави на живо, чрез непрестанните включвания в ефира на The Voice Radio & TV.  Какви други изненади са ви подготвили любимите ви изпълнители и как можете да се сдобиете със специални бекстейдж пропуски - може да разберете, само ако следите внимателно Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин