Една нощ като хамстер - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Една нощ като хамстер
Автор: Peika.bg

Ако сте се чудили какво му е на хамстера ви да живее в клетка и да върти колелото като луд, прекарайте една нощ във вила „Хамстер“ във френския град Нант – с висяща от тавана хранилка и романтична въртележка за двама.

Оставете своята човешка същност на входа на тази вила и се потопете изцяло в живота на гризачите. Французите са се погрижили да се почувствате изцяло по хамстерски, като на входа ви дават пухкав костюм с уши и мустачки. Не че е задължително да го използвате, но пък ако сте искали стандартна двойна стая със закуска, няма да резервирате точно това място. За да стигнете до леглото си, което е на втория етаж, трябва да се покатерите „на четири лапи“ по дървена стълба. Самото легло пък е от слама (поне не е от талаш).

И ако ще живеете като хамстер – направете го автентично. В хамстерския апартамент от тавана виси хранилка с органични семена. Имате си и кухненски кът, но, съгласете се, един истински гризач не би го използвал. А водата тече от тръбичка, която много прилича на поилките за домашни любимци. Най-любимата част на посетителите на клетката обаче си остава въртележката. По-добре да влезете във форма навреме, защото въртенето й може да ви изглежда много лесно, когато го прави хамстерът ви, но вас ще ви позипоти.

Самата клетка-стая пък се намира в историческа сграда на близо 300 години. Невероятно, но факт – домашните любимци са забранени тук. Вие сте достатъчни.

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Stoyan Stoyanov, 19.06.2012 | 16:05
Имах хамстер, ама хапееееееее
Zi Russinova, 19.06.2012 | 09:17

Чудесна статия! Иии.. чудно местенце, с удоволствие бих го посетила някой ден, ако ми се удаде възможност :)

Абонирайте се за нашия бюлетин