Една прекрасна вила край Кан - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Една прекрасна вила край Кан
Автор: Peika.bg
Една прекрасна вила край Кан

Близо до френския град Кан се намира великолепен замък, в който всеки празник може да се превърне в приказка. Понякога само пасторалните пейзажи на Френската ривиера са достатъчни, за да релаксирате, наслаждавайки се на природните гледки и чудните аромати. 

Понякога само пасторалните пейзажи на Френската ривиера са достатъчни, за да релаксирате, наслаждавайки се на чудесни природни гледки. Но, когато имате възможност да се отпуснете сред прекрасния интериор на красива вила, тогава естетиката отива на друго ниво.

Този малък каменен замък във френското село Мужин комбинира много елегантно традициите на провинцията и изтънчената елегантност. Простира се на площ 550 кв. м. Включва седем декорирани със стил спални. Луксозният имот разполага с градина с богата зеленина, разположена на около 7200 кв. м. И съдържа 500 розови храста и 60 маслинови дръвчета. Лятна кухня, басейн и барбекю са идеални за партита и за почивка, особено за гости, които не държат на нощния живот. 

Една прекрасна вила край Кан

Там е прекрасно място за спокойна почивка, което може да бъде съчетано с посещение на Кан. Той се намира на френската ривиера, Югоизточна Франция. Музеите, които можете да посетите там са музея на историята и изкуствата – в него се съхраняват експонати от праисторическо време до днес. В замъкът – музей има предмети от тихоокеанските коралови острови, перуански реликви и грънчарски предмети от маите. Интересни са морския музей, музея на фотографията и парфюмерията. Кан е изключително луксозно място, всичко там е класно магазини, хотели и ресторанти. Това е следствие от факта, че там се организира един от най-старите и престижни фестивали, а именно филмовият фестивал в Кан. Той се провежда ежегодно, обикновено през май, като началото му е поставено през 1939 г.

В Кан се организират и други мероприятия – карнавала на ривиерата, международен фестивал на игрите (фестивал по бридж, табла, белот, шах и други), международен фестивал за актьорско изпълнение (изпълняват се комедийни скечове и спектакли), международно изложение на луксозните пътувания (събират се туристически агенции от целия свят, които предлагат луксозни екскурзии и почивки) и фестивал на фойерверките (изключително шоу, което се провежда всяко лято в залива на Кан).

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин