Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак
Автор: Адриана Петрова
Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак

Астрологията винаги ни е интригувала и често се допитваме до нея, за да получим отговори за различни аспекти от живота ни. Но отвъд хороскопите и съвместимостите между разлчните знаци от зодиака, има редица други интересни факти, свързани с тази наука, които ни оставят силно изненадани.

 

Имате ли любим град по света, който бихте посещавали отново и отново? А съществува ли място, на което силно мечтаете да отидете? Има възможност тези ваши копнежи по различни части на планетата да са обвързани със зодиакалния ви знак.

Съществува направление в астрологията, което определя кои градове отговарят на знака, под който сме се родили. Според астролози има градове по света, с които всяка зодия би се чувствала енергийно свързана и пълноценна.

Ето в кои градове бихте се чувствали у дома, спрямо зодиакалния ви знак?

Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак
Снимка: pexels

Овен

Овните копнеят за романс и приключения. Какво съвпадение само - всички подходящи градове за тази зодия се намират не къде да е, а в Италия. Флоренция, Наполи и Верона са местата, на които Овенът ще се чувства най-енергийно  уравновесен. Тези 3 града кореспондират перфектно с харизматичната същност на носителите на тази зодия.

Телец

За Телеца астрологията е определила Дъблин и Сейнт Луис. Тук става въпрос за земен знак, който предпочита стабилност, да се движи със свое собствено темпо и да бъде заобиколен от природа. Дъблин е градът, който предлага за Телеца баланса на това да бъде сред красива зеленина, но и същевременно близо до цивилизацията. Сейнт Луис е динамичен град, но също така е малък и предлага по-интимно изживяване.

Близнаци

Близнаците биха се чувствали добре в Сан Франциско и Лондон. Лондон е вълнуващ и динамичен, точно като представителите на тази зодия. Сан Франциско пък предлага разнообразие от приключения, за които Близнакът жадува.

Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак
Снимка: pexels

Рак

Раци, за вас са отредени Ню Йорк и Амстердам. Хората, живеещи в Ню Йорк биха дали живота си за него, толкова са лоялни към своя град и не понасят да чуват обидни думи за него. Точно на такава силна връзка са способни раците, тъй като знакът е ориентиран към дома. От друга страна Амстердам предлага всичко онова, коeто Амстердам има - хубава храна, красиви гледки и някои неособено позволени в другите части на света неща.

Лъв

Лъвовете са болезнено драматични. А какво по-подходящо за тях от градът на драмата Лос Анджелис. Но освен този град, астрологията е определила и Рим като един от подходящите за тях. Звездата на Италия би накарала Лъвът да се чувства на правилното място.

Дева

Парижкият архетип е създаден за Девата, заради своя аристократизъм. Тази зодия обаче обича всичко около нея да бъде чисто и подредено, което прави Бостън перфектният избор.

Останалите градoве, които отговарят на зодиакалния ви знак, можете да откриете на Jenite.bg!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин