Хороскоп за пътуване: Дева - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Дева
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Дева
Снимка: Holland.com

Девите пътуват винаги с цел

Девата е безупречна и спретната и ще планира пътуването си до най-дребния детайл. Предпочита изобщо да не тръгне, ако ще й се наложи да пристигне на мястото и тепърва да започва да търси квартира или хотел. Притеснението да не забрави или пропусне нещо я кара да прави списъци за багажа, списъци с местата, които иска да види, куп карти на града, в който отива. Това са най-подходящите хора, с които да пътувате, ако сте неорганизирани или неориентирани, защото се справят чудесно с разпределянето на времето и подреждането на забележителностите по важност, цена на билетите и работно време. С дева на път никога няма да ви се случи да пристигнете в галерията след края на работното време.

В идеалния случай девата не само ще е разгледала всичко от списъка си, но и ще е придобила някое ново умение по време на отпуската си – рисуване, готвене – каквото и да е. Важното е да я отърве от чувството, че си губи времето и парите.

Представителите на тази зодия имат нужда пътуването им да има някаква смислена цел и по възможност – полза. Например, отиват в Гърция, защото правят изследване на Древна Елада, или пък вече са се оказали на бизнес пътуване в Германия и решават да удължат престоя си, за да разгледат няколко интересни места.

Девите нямат против да ги оставите да обикалят музеите сами, ако останалата част от компанията е решила да прави нещо, което не им е по вкуса.

Подходящи дестинации: Всяка възможност за съчетаване на бизнес и удоволствие е подходяща за девите – като Сингапур, Ню Йорк или Франкфурт. Заради вродената си прецизност ще се чувстват добре в Германия, Холандия или Люксембург.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин