Хороскоп за пътуване: Лъв - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Лъв
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Лъв

Лъвове обичат да живеят и пътуват като крале 

Със своята величествена природа лъвът рядко може да бъде видян с прашни боти на поход в планината. За него е важно да има хубав хотел и удобства, за да се почувства на истинска почивка. Би изхарчил повече от предвиденото за ваканцията си, за да си достави някое допълнително удоволствие като спа процедура или стая с по-хубава гледка от терасата. Идеалната почивка за него включва първокласна храна, първокласна стая, безупречен полет и посещение на места, които се смятат за луксозни или пък екзотични.

Представителите на  тази зодия са много динамични и не обичат да лежат и просто да се местят от басейна до масата за масажи. Техният стил на пътуване е много активен, изпълнен с опитване, разглеждане и преживяване на колкото се може повече неща. Освен че понякога са склонни да парадират със своите пари (дори и да нямат чак толкова), лъвовете са истински щедри същества и с удоволствие ще споделят състоянието си със своите спътници. Често са готови да платят част от почивката на свои приятели, само и само да са всички заедно.

Лъвовете не обичат дългите маршрути, в които се препуска от едно място към друго. За тях идеалното пътешествие е до едно конкретно място. Те искат да го опознаят, да свикнат с него и да изследват околностите му.

Подходящи дестинации: Лас Вегас или Монте Карло, защото това са места, на които ще бъдат забелязани. Като цяло обаче им подхождат всякакви дестинации, защото те умеят да изпъкнат навсякъде.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Peika. bg, 15.03.2013 | 13:13
Можете да прочетет за Овен тук https://www.peika.bg/statia/Horoskop_za_patuvane_Oven_l.a_i.75706.html , а за всички публикувани досега зодии тук - https://www.peika.bg/horoskop_za_patuvane_statii_l.al_ti.75539.html
irena todorova, 15.03.2013 | 12:50
AMI KAJETE NECHTO I ZA ZODIQ OVEN...
Абонирайте се за нашия бюлетин