Хороскоп за пътуване: Рак - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Хороскоп за пътуване: Рак
Автор: Peika.bg
Хороскоп за пътуване: Рак

Раците обичат водата и домашния уют

Раците са най-големите домошари от всички зодии – за тях не би могло да съществува толкова хубаво място като дома. Затова и когато пътуват, събират цяла тълпа роднини и приятели за компания. И като ще спят на място, различно от собствения им дом, те търсят поне част от нещата, които им напомнят на вкъщи – уютно бунгало насред гъста гора или пък апартамент под наем вместо хотелска стая. А ако имат възможност да посетят роднини или стари приятели, се чувстват най-добре.

Тъй като са романтични по душа, за тях е истинско удоволствие да се разхождат безцелно по криволичещите улички на историческия център на някой град. А след това да седнат на спокойна вечеря със свещи и изглед към пристанище.

Представителите на тази зодия се чувстват най-добре, когато са близо до вода – обичат да плуват, да плават с лодки и кораби, да се гмуркат. Почивката, която най-добре им приляга, е круиз с дълги престои по пристанищата, за да могат истински да се насладят на местата, които посещават, като се прибират всяка вечер на едно и също място за спане.

Те са много любопитни и ще искат да разберат къде се намират, през кой град минават, кой следва... Но само първия път. Защото не са особено приключенски настроени и биха си почивали на едно и също място година след година. Без да им доскучае.

Подходящи дестинации: Малки морски градчета като Поморие и Китен са естественият избор на раците, когато стане време за лятна почивка. Обичат планините и природата, така че можете да ги видите на хижа „Рай“, да изкачват Мусала или Алпите или на път към Хималаите, където ще удовлетворят и нуждата си от топли човешки взаимоотношения.

Очаквайте скоро и хороскоп за останалите зодии!

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да следите всички вдъхновения за пътуване, полезни съвети и маршрути! 

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Krasimira Dineva, 11.03.2013 | 14:09
Хахах :) Много, много верен хороскоп ;) Хижа "Рай" даже е сборният ни пункт - там се събираме всички раци и впоследствие дружно изкачваме в. Ботев ;) Кой напред, кой назад... Все стигаме :)
Абонирайте се за нашия бюлетин