Изтрий снимките си в Instagram и спечели безплатни пътувания - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Изтрий снимките си в Instagram и спечели безплатни пътувания
Автор: Peika.bg
Изтрий снимките си в Instagram и спечели безплатни пътувания

Ако сте готови да се лишите от всичките си снимки в Instagram, можете да участвате в игра, която може да ви донесе безплатни пътешествия.

Участниците в нея имаш шанс да спечелят цяла година безплатни полети от JetSky. След като спечелят, разбира се хората ще могат да възстановят активността си в социалната мрежа.

„Не се притеснявай, ако спечелиш, ще имаш възможността да си направиш нови снимки от всички интересни дестинации, които посетиш”, утешават от компанията бъдещите участници.

В свят, в който брандовете публикуват повече съдържание в социалните мрежи, откогато и да било, JetSky прави дръзкото предложение – да заличиш всички следи от активността си в Instagram.

Другото условия е играта е, че след като изртиеш снимките, трябва да качиш една-единствена, предоставена от JetSky и да я направиш публична и да я държиш в профила си до 8-и март, когато ще бъдат изтеглени тримата печеливши от всички, изпълнили условията. Те ще спечелят безплатни самолетни билети за цяла година – награда, която определено си заслужава.

Конкурсът на самолетната компания със сигурност е вдъхновен от движението против социалните мрежи, което упорито се прокрадва през последните две-три години.

Естествено, има начини да изтриеш цялото си Instagram съдържание, без да го губиш завинаги. Единият от тях е да изтеглиш всичките снимки на телефона си, а другият – да ги архивираш и върнеш в профила ти, когато конкурсът приключи.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин