Къде, по дяволите, е Мат? - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Къде, по дяволите, е Мат?
Автор: Peika.bg
Къде, по дяволите, е Мат?
Снимка: Where the hell is Matt

Случвало ли ви се е да се чудите „Къде, по дяволите, е Мат“? Ако не, със сигурност ще започнете да се чудите, след като изгледате вирусно разпространяващите се видеоклипове на 35-годишния американец Мат, в които той танцува на различни места по света. Мат танцува само по един начин. При това не особено добре. Но пък го прави с чувство и завидно старание.

Сега Мат е може-да-се-каже-известен като „Оня тип, дето танцува в интернет“. Дотук се стига, след като докато е в Ханой, Виетнам, негов приятел му предлага да направи клипче, на което да танцува на фона на забележителностите. Няколко месеца по-късно видеото започва да се разпространява вирусно в YouTube и Мат решава да снима на всички места по света, които посещава. Всъщност по това време той е напуснал работата си като разработчик на видеоигри и обикаля света със спестяванията си. На своя сайт Where the hell is Mat? (Къде, по дяволите, е Мат?) публикува видеоклиповете си и започва да си комуникира с хилядите хора, които му изпращат имейли, като ги кани да танцуват с него, когато пристигне в тяхната страна.

Днес живее в САЩ, продължава да пътува по света и през няколко месеца отговаря с ново видео на хилядите хора по света, които се чудят „Къде, по дяволите, е Мат?“. 

Ето и най-новото от Мат

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Пантелей пътник, 28.06.2012 | 16:23
мине се не мине и тоя пич изкача от интернет. Винаги като гледам клипчетата и ми иде и аз да направя подобно нещо на всяко място където ходя. :) свежо е
Абонирайте се за нашия бюлетин