Как да НЕ бъдем модерни на плажа? + най-изтърканите трендове - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Как да НЕ бъдем модерни на плажа? + най-изтърканите трендове
Автор: Александра Любова
Как да НЕ бъдем модерни на плажа? + най-изтърканите трендове

Ако искате да се потопите в море от разочаровани, изумени, отвратени или обезпокоени погледи, продължавайте да четете. Ако просто искате да се посмеете, също.

Най-НЕмодерните трендове за лятото:

1. Чорапи със сандали - класика, която не е за изпускане. Това ви гарантира събирането на всички погледи върху вас. Можете да използвате и наподобяващите домашни чехли или козина на животно, залепена върху джапанка.

2. Задължително, но като ви казвам задължително, наистина наблягам на тази дума! Купете си възможно най-голямото надуваемо фламинго пояс, което има по магазините. Занесете го на плажа и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си направете минимум 5 снимки с него за фейсбук и инстаграм.

3. Ако видите заведение, чийто декор да е с нарисувани крила - снимайте се с крилата!!! Отново качете 5 снимки и се отблежете от там. Все пак вие не сте 9872123 човек, който го е направил днес.

4. Снимка на крака на фона на морето! Ако нямате такава снимка, то изобщо не знам защо сте били на море и кой изобщо е разбрал, че сте били там?!

5. Екстеншъни - удълженията за коса са нещо, което всяка уважаваща себе си дама трябва да използва най-вече на плажа. Те трябва да са толкова професионално поставени с щипки, така че да си личи поне от 100 м разстояние. Иначе за какво сте платили тази голяма сума?!

Как да НЕ бъдем модерни на плажа? + най-изтърканите трендове

6. Тежък вечерен грим - представете си реакцията на хората. Сега всички ще се чудят дали изглеждате толкова прекрасно като се събудите, с тези перфектно очертани скули или може би снощната забава е била толкова голяма, че е продължила до сега. Друг голям плюс е, че от горещите слънчеви лъчи и морската вода, гримът ви ще стане още по-привлекателен и галещ окото.

7. Напишете сърце в пясъка и го снимайте, а може да направите и GIF-че. В него напишете името на сегашната си половинка, а може и на следващата. Радвайте хората, нужно е.

8. Ако не сте ходили на гости на баба си - сега е момента да го направите! Вземете малко прежда на заем и си направете с тях така модерните и желани плитки! Ще изумите всички със своята изобретателност!

9. Bluetooth колонка или направо стария касетофон - тези хора на плажа трябва да усетят и да се насладят на страхотния ви вкус за музика!

10. Кърпата! След банския кърпата е нещото, което показва вашия стил, класа и финансово положение, затова най-добре заложете на класиката - Вирсачи, Пучи, Долчи и Габаната, вашият стар приятел Луис Витон, Хармани - нещо запомнящо се! Все пак сте на плаж за няколко дни!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин