Как едно дете "изигра" баща си - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Как едно дете "изигра" баща си
Автор: Лия Панайотова
Как едно дете "изигра" баща си

Възможностите за пътешествия с деца са направо безкрайни! Хотелите и ресторантите предлагат специални забавления за тях, много музеи имат експозиции, които привличат интереса на най-малките, а да сте с дете в самолет си е направо предимство, тъй като най-вероятно ще ви пуснат да се качите преди всички останали пътници. Ако пък счупите или повредите нещо, винаги можете подличко да обвините детето и всичко да ви се размине. Какво обаче се случва, когато не сте предвидили достатъчно забавления за отрочето си?

Един китайски татко е разбрал отговора на този въпрос и то по леко трагикомичен начин.

Цялата история се развила преди няколко дни, когато въпросният мъж пътувал със семейството си от Южна Корея за Китай. Всичко било прекрасно, докато не се стигнало до момента с проверката на паспортите. Оказало се, че страницата от паспорта със снимката и данните на злочестия баща цялата била изрисувана с цветя, животинки, бради, мустаци и въобще – всякакви прекрасни неща, които 4-годишните малчугани обичат да творят.

Това, разбира се, създало летищна драма, тъй като служителите по паспортния контрол отказали да пуснат мъжа да премина границата при положение, че е неразпознаваем на снимката. 

След като тази история се разчу, не липсваха и спекулативни коментари за произхода на рисунките, тъй като не всички вярват, че те действително са били направени от малко дете. Така или иначе ви съветваме все пак да прибирате паспортите в някое по-горно чекмедже. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин