Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday? - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?
Автор: Peika.bg
Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Идва това магично време от годината, когато всичко навън е покрито с оферти, а цените падат и се сипят наоколо. Да, приятели, идва eMAG Black Friday.

Тази година запишете в календарите си датата – 17 ноември! Black Friday започва след 7 ч. сутринта, а вие трябва да сте подготвени, защото миналата година само за една минута са закупени 2 282 броя продукта. Така че, за да имате възможността да си вземете всичко, за което си мечтаете, нека ви дадем няколко прости съвета, а след това заедно ще си изберем подаръци за пътешественици.

Наръчник за eMAG Black Friday 2023

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

- Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за да разберете кога започва Black Friday 2023.

- Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете удобно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, освен доставка до адрес, ще бъдат на разположение над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

- Запазете вашата карта в акаунта си, за да правите поръчки сигурно и удобно.

- Подгответе предварително списък с любими продукти, за да ги добавите лесно и удобно в кошницата.

След като разбрахте всички хитринки, за да не губите от шопинг времето си за „административни тежести“, е време да се впуснем в истинското приключение, а именно шопинг за пътешественици!

Защото всяка стъпка има значение…

Първото нещо, което е истински необходимо, за един истински фен на пътуванията – са удобни обувки -  може да се спрете на спортни обувки или велурени боти, но задължително условие е те да ви отвеждат на нови места, изпълнени с приключения!

За да споделяме моменти!

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Ние приключенците обожаваме да пътуваме със семейство и приятели, но не винаги се получава. За да споделяме с любими хора снимки и видеа, докато пътешестваме и винаги да сме във връзка с тях тази година ще изберемсмартфон Motorola Edge 30 Ultra.

Защото погледът отгоре вдъхновява… 

Няма нужда да обясняваме защо е необходим дрон на един истински пътешественик, но има защо да ви препоръчаме DJI Mini 3 + smart controller, 4K HDR. Тойе компактен, ултралек дрон с камера, създаден за приключения. Разполага с удължен живот на батерията, богато на детайли 4K HDR видео и забавни функции като True Vertical Shooting за снимки, оптимизирани за социалните мрежи. Независимо дали заснемате епично пътешествие или просто ден в собствения си двор, Mini 3 е готов да запечата всеки момент.

За градските пътешественици!

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

С електрическа тротинетка KUGOO Kirin S1 Pro можем да се придвижваме в града и да направим пътуването удобно, лесно, а освен това забавно и приятно. Сега можем да се сдобием с нея на добра цена! Важно е да не забравяме - 17 ноември след 7 часа сутринта! 

За да прочетем за следващата си вълнуваща дестинация!

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Сега е времето да грабнем и eBook четец Amazon Kindle Paperwhite 2021, който разполага с bluetooth, Wi-Fi и USB C. С него можем да се потопим в света на книжните приключения или да разберем повече за ново вълнуващо място! А когато сме възпрепятствани да пътуваме, можем да пътуваме от удобството на собствения си дом сред страниците на любимата си книга!

За да имаме време за важните неща…

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Всички знаем, че след като се приберем от пътуване, ни чака една камара с дрехи за пране, както и куп домакинска работа. Сега е момента да улесним процеса с Робот прахосмукачка Roborock Q7Max Q7M02-00. Той притежава аспиратор и моп, 4 сензора, 4 карти, 3D картографиране, 5200mAh, автоматично разпознаване на камерата, контейнер за прах и за вода. Можем да почистим дома си дори преди да се приберем! Как ви звучи? На нас - като сбъдната мечта!

За спокойствие по пътя!

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Ако пътувате с кола, много вероятно ви е необходим Видеорегистратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite.Така може спокойно да паркирате навсякъде без да се притеснявате. Благодарение на режим Parking и вградения сензор за гравитация, видеорегистратора предлага 24/7 наблюдение на автомобила. След като бъде настроен в режим на паркиране, при спиране на двигателя камерата ще влезе в режим на хибернация и при най-малката вибрация на колата ще започне да заснема автоматично, захранва се от вградената батерия и при стартиране на колата ви предупреждава, че има видеоклипове за гледане по време на паркиране.  

За да заснемем най-лудите ни преживявания!

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Обичате да карате ски, да скачате с бънджи или планинско колоездене? Спортна видеокамера GoPro HERO10 ще заснеме всички тези преживявания и ще изстреля новия ви Reel в Instagram на челни позиции. Вие ще сте истински хит!

Необичайни оферти

Както обикновено, по време на eMAG Black Friday ще има голямо разнообразие от необичайни оферти, които се предлагат само по това време на годината на платформата на eMAGпо време на кампанията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях тази година са:

•           До 40% отстъпка от оферти за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново поколение

•           Монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка

•           Различни курсове за личностно развитие в много области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове

•           Ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: английски, италиански, испански, дори онлайн курс по английски за интервю за работа

•           Ваучери с отстъпка до 67% за коли под наем, кемпери

•           Оферти за различни работилници, уроци по фотография, рисуване с вино

•           Ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски

Какво да си купи един истински пътешественик от Black Friday?

Неразделна част от кампанията е и емоцията, свързана с нея.

Традиционно, eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Сайтът става активен рано сутринта, след 7 ч. на eMAG Black Friday – 17 ноември тази година, – а потребителите могат да разберат веднага щом кампанията започне, като инсталират мобилното приложение на eMAG и активират известията. 

Добре е да знаем, че бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и някои могат да се изчерпят бързо поради големия интерес. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин