Къмпинг Градина: Море като за приятели - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Къмпинг Градина: Море като за приятели
Автор: Мира Янева

Ако питате някой от старите къмпингари, те ще ви разкажат куп почти невероятни истории от къмпинг Градина.

Въпреки че възрастта ми не позволява да имам спомени с такава давност, днес Градина остава къмпинг, който си има физиономия. Има си колоритната камериерка в екстравагантно облекло, която снове по цял ден между бунгалата. Има си и съдържателите на барчета, с които можеш да се сприятелиш още от първото „Здравей“. Въпреки че си дошъл със собствените си приятели, тук сякаш идваш при други приятели. И си тръгваш с още нови.

Истината е, че условията (към сезон 2013) не са от най-добрите. Ако изберете бунгало, не бъдете претенциозни. Може да скърца или вратата да не се затваря съвсем. Иначе си ги има и хората с каравани, и тези с палатки. Очаква се скоро, може би още следващият сезон, да има основен ремонт и тогава Градина би станало наистина райско ъгълче на брега на Черно море.

Но заливът е прекрасен, водата – чиста, понякога невероятно прозрачна. Освен това е и сравнително плитко – идеално място, ако сте с деца или не можете да плувате и предпочитате да се плацикате на сигурно.

Ако ви се прииска повече оживление - от едната ви страна е Черноморец (където има какво да се види), от другата – Созопол (където също има какво да се види).

В района на къмпинг Градина на пешеходно разстояние по плажа има и няколко страхотни бара, като музиката е за всеки вкус. Тук можете да се учите и на сърф и ветроходство. Каквото ви душа иска.

Най-вече безгрижие. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Desislava Stoyanova, 22.07.2013 | 11:09
:) много харесвам къмпингите, скоро мисля вече да се отдам н аткаъв вид почивка ;)
Krum Tonev , 17.07.2013 | 11:29
по къмпинги е сто пъти по-яко отколкото по лъскави курорти и хотели.
Абонирайте се за нашия бюлетин