Канадец дава безплатно околосветско пътуване - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Канадец дава безплатно околосветско пътуване
Автор: Peika.bg
Канадец дава безплатно околосветско пътуване
Снимка: Thinkstock/Guliver

При едно условие – само на жена, която се казва Елизабет Галахър.

Канадецът Джордан Аксани взриви социалните мрежи през последните дни, като обяви, че е готов да подари безплатно околостветско пътуване на момиче, което се казва Елизабет Галахър. Причината – два закупени билета за самолет и една провалена любовна връзка.

В края на март тази година 27-годишният Джордан купува два самолетни билета за околосветско пътешествие за себе си и приятелката си Елизабет Галахър. Междувременно те се разделят и Джордан се оказва с един неизползваем билет.

Вместо да захвърли всичко обаче, той решава, че все пак иска да замине, при това не сам, и публикува в социалната мрежа Reddit покана към момиче, което носи името на приятелката му (вече вписано в билета) и е от Канада, да го придружи.

„Не искам нищо в замяна. Не си търся компания, свалка, наркотици, търговия или някой, с когото да си правя селфита на коледния базар в Прага,“ пише Джордан в поканата. „Може да пътуваме заедно и да видим страхотни неща – или пък не. Нямам проблем с това някой да вземе билета и да се забавлява по собствен начин (ще се видим на борда!). Въпреки това ми харесва да живея спонтанно, така че ако искаш да пътуваме заедно (и не си сериен убиец), аз съм твоят човек!“.

18-дневното пътешествие е предвидено за коледните празници и включва Ню Йорк, Милано, Прага, Банкок, Ню Делхи, Торонто.

След като поканата на Джордан се разпространява вирусно по целия свят, той споделя, че с него са се свързали много Елизабет Галахър и „ще продължават да го правят, което е направо невероятно“.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин