Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.? - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?
Автор: Peika.bg
Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?
Снимка: rawpixel on Unsplash

Нетърпеливият пътешественик може да започне да търси следващата си дестинация само ден, след като се е върнал от последното си приключение! Ако се чудите кои са местата, които са били най-търсени в световната търсачка Гугъл през 2018 г., продължавайте да четете!

На база думи и изрази, търсени в Гугъл, бе съставена тазгодишната класация с най-популярните дестинации за пътешествия в мрежата.

Вижте топ 5 от тях:

5. "Пътуване до Ирландия"

От местните барове, през историческите квартали на Дъблин до дивата природа на западния бряг, Ирландия е била сред петте най-търсени дестинации в Гугъл за миналата година.  Тя продължава да привлича пътешественици със своята зашеметяваща природа и приятелски настроени местни жители.

Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?

4. "Пътуване до Бахамите"

Естествено, пътешествениците са склонни да получат малко слънце по всяко време на годината, а Бахамите лесно отговарят на това условие. На разположение на приключенците са 700 слънчеви острова, които са част от тази Карибска страна. Най-търсени на Бахамите са били местата за гмуркане и други водни, приключенски спортове.

Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?

3. "Пътуване до Исландия"

Исландия остава една от най-модерните туристически дестинации в света и през 2018 г. Популярността на северния остров не спира да се увеличава. Причината за това е и, че много авиокомпании вече предлагат удобни полети до Рейкявик. Така че помислете дали да не изберете Исландия за следващата ви ваканция.

Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?

2. "Пътуване до Париж"

С романтика, култура и невероятна кухня, няма съмнение защо Париж е една от най-предпочитаните дестинации в света и през тази година. Дори да сте посещавали града, той винаги има с какво да ви впечатли и изненада. Нови квартали, местни производители на бира, уличното изкуство - все неща, заради които си заслужава да се върнете отново. Може би многоликостта на града е причината той отново да е в топ търсенията на пътешествениците в Гугъл.

Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?

1. "Пътуване до Италия"

Италия - завинаги в сърцето на всеки пътешественик! Магията на тази страна е изключително заразна и тя привлича към себе си отново и отново. В Италия  има от всичко по много - история, архитектура, вкусна храна, красива природа, гостоприемство и уют. Дори ако смятате, че сте видели всичко най-добро от Италия, страната насърчава посетителите да се отправят далеч от известните си градове, за да се потопят в един нов свят, по-далеч от тълпите и по-близо до истинския живот на италианците.

Кои са най-търсените пътувания в Гугъл през 2018 г.?

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин