Коледа през юли за пътешественици - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Коледа през юли за пътешественици
Автор: Peika.bg
Коледа през юли за пътешественици

Лятото пристигна с обещания за приключения, нови дестинации и вълнуващи емоции. Уикенд бягства от жегата в планините, къмпинг на морския бряг, музикален фестивал в някой европейски град или екзотично място – възможностите са безкрай и ни очакват. За да бъдат наистина приятни обаче, е добре да се подготвим, а когато това може да стане с хилядите оферти, включени в актуалната кампания на eMAG Коледа през юли, със сигурност ще открием точно каквото ни трябва. И ако това не е достатъчно, освен специални продуктови селекции, онлайн ритейлърът предлага и опция за безплатна доставка за поръчки над 19.99 лв. до easybox шкафчета, при която няма значение дали поръчваме от eMAG или от Marketplace търговец на платформата, защото се плаща еднаква такса за отговарящи на условията за доставка до easybox продукти.

 

Ето я и нашата селекция за пътешественици с хитови продукти от кампанията, с която да ви вдъхновим:

• Харесваме слънцето, но не бива да забравяме, че добрата слънцезащита е разликата между това да прекараме почивката на закрито и изгорели или да й се насладим, придобивайки приятен загар. Слънцезщитният спрей La Roche Posay Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ е страхотна опция за деца, а в Коледа през юли ще открием цяла секция със слънцезащитни продукти и такива за грижа за тялото.

• Със стилен дизайн, отлична производителност и батерия смарт часовникът Samsung Galaxy Watch4, 40mm включва и BioActive сензор, който поддържа измерване на пулс, изготвяне на електрокардиограми, отчитане на кръвното налягане и анализ на биоелектричния импеданс (BIA) на тялото. С него не само удобно се поддържа връзка, дори и в движение, но и е полезен помощник за всеки активен човек.

• „Без паника и си носете хавлия” – Дъглас Адамс със сигурност разбира пътешествениците и от какво се нуждаят, а в Коледа през юли има богата селекция с текстил за дома, която ще ни помогне да сме готови дори за галактическо пътуване на стоп.

Коледа през юли за пътешественици

• Разбира се, не можем да тръгнем на път без куфар или раница. А страхотна екстра е органайзерът за пътуване, с който вече няма да се налага да вадим всички дрехи от куфара, преди да намерим точно тениската, която търсим. 

• Да вземем с нас спортна камера или дрон е не само много забавно, но и ще можем да уловим по един неповторим начин всички безценни летни емоции. Гмуркане или поглед отвисоко – в кампанията има включени предложения за всякакви ситуации.

• Едва ли има нещо по-приятно от това да гледаш кино под звездите - достатъчно е да си вземем прожектор, за да можем да го правим цяло лято, където и да се намираме. И понеже можем да го поръчаме с оферта от Коледа през юли, да проверим какво е усещането да си пуснем „Сам вкъщи” в разгара на лятото.

Коледа през юли за пътешественици

Коледа през юли идва и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – изкушаващи оферти, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане, включително разсрочено, без оскъпяване за 10 или 20 вноски, без напрежение за месечния ни бюджет.

Може да пазаруваме и в движение, с мобилното им приложение, а освен безплатна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лв., можем да получим продуктите си с доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Онлайн ритейлърът напомня, че офертите за кампанията важат до изчерпване на количествата.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин