Култовото предаване "Без багаж" вече в нова платформа - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Култовото предаване "Без багаж" вече в нова платформа
Култовото предаване "Без багаж" вече в нова платформа
Снимка: © Без Багаж

Култовото българско предаване за пътуване „Без багаж“ стартира тази седмица в дигиталната платформа за разпространение на телевизионно и радио съдържание Neterra.TV.

Почитателите на предаването ще могат да гледат всички най-нови серии след телевизионната им премиера. Като бонус закупилите абонаментната услуга „Без багаж“ ще получават най-малко 40 допълнителни серии в тематично обособени пакети като „На остров Бали с деца – мисия възможна“, „Тунис, Египет и Дубай – диви приключения“, „Християнството по света“ и др. Съдържанието ще се допълва и обновява всеки месец.

„Без багаж“ е единственото по рода си българско предаване за туризъм и приключения в телевизионния ефир. През юли 2018 г. поредицата премина кота "500 епизода". От създаването си преди 12 години екипът на "Без багаж" обиколи десетки страни, запозна зрителите със стотици дестинации и разказа над 1000 истории за непознати кътчета на планетата и нейните обитатели. Предаването е насочено както към любознателните, така и към ентусиастите, жадни за нови светове, природа, история и цивилизация.

Култовото предаване "Без багаж" вече в нова платформа
Снимка: © Без Багаж

Автор и продуцент на поредицата е Биляна Траянова. Освен с предаването, Биляна се занимава с писане на сценарии, детски книги, продуцира телевизионни формати и документални филми. "Пътуването e знание, а то е в основата на толерантността, толкова нужна ни в наши дни! С пътуването се познаваме един друг по-добре, намираме сходство в мечтите си, разбираме, че можем да бъдем приятели, които се подкрепят.", споделя Биляна.

Култовото предаване "Без багаж" вече в нова платформа
Снимка: © Без Багаж

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин