LAGÒ Fest – заповядайте на двудневен фестивал в Самоков - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
LAGÒ Fest – заповядайте на двудневен фестивал в Самоков
LAGÒ Fest – заповядайте на двудневен фестивал в Самоков
Снимка: LAGÓ Fest

На 31-ви май и 1-ви юни в Самоков ще се проведе първото издание на LAGÒ Fest след смяната на името и концепция му. Това ще се случи на едно от любимите места на самоковци – входът на парк LAGÒ (Туристическата градина).

LAGÒ Fest ще предложи богата и разнообразна програма, включваща много музика, кино, спортни активности, базари, работилници и занимания за деца. Паркът ще се превърне в най-вълшебното място с хамаци, барбарони, отворен бар, бира и забавления.

МУЗИКА

На сцената ще се качат музиканти от различни жанрове - DAYO, Dead Man’s Hat, Spens, Roof Rhymez и Boyana Zhelyazkova Live Band. Те ще бъдат подгрявани от DJ OJ и DJ Rawland.

PUMP TRACK SAMOKOV

Pump Track е единственото по рода си трасе, създадено по проект на Спортен клуб по велосипедизъм NoBrainz в партньорство с Фондация SEED.

По време на фестивала ще се проведе и неговото официално откриване с демонстрации от професионалисти и състезания.

КИНО

Кино програмата също обещава страхотна българска селекция от Кинематограф - 6 родни филма и 1 сръбски. Кои са филмите вижте тук.

ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР

Хранкооп ще вземат участие с био храни.

Всеки ще има възможността да се наслади на богато вкусово и ароматово разнообразие.

ДЕТСКИ УВЕСЕЛЕНИЯ

На 1-ви юни за детския празник ще има забавления за всички деца. Подготвена е специална програма, атракциони, работилница с храна с водещи фермери от Хранкооп, детска дискотека и други.

РАБОТИЛНИЦИ

Младежи от Полша организират забавни творчески ателиета с бои, рисуване на чанти, правене на бижута, графити на платна и много настроение.

Ако искате да се откъснете от големия град, да се забавлявате сред природа, да се насладите на качествена българска музика и да се създадете нови приятелства, заповядайте на LAGÒ Fest.

AFTER LAGÒ Fest!

За да продължат хубавите емоции  след концертите,  организаторите ще насочат публиката директно към Hub-a, където подобаващо ще бъде закрит фестивала за 2019г.

LAGÒ Fest – заповядайте на двудневен фестивал в Самоков

Facebook страница на фестивала

Facebook събитие

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин