Морски снимки, които ще предизвикат усмивката ви - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Морски снимки, които ще предизвикат усмивката ви
Автор: Peika.bg
Морски снимки, които ще предизвикат усмивката ви
Снимка: pixabay

Всяка година очакваме лятото с нетърпение! Топлото време и слънчевите лъчи успяват да повдигнат настроението на всеки, а когато помислим и за морския бряг и вълните, вълнението ни съвсем се увеличава.

Синьо море, ситен пясък, боси крака, жарко слънце - кой не е мечтал и не мечтае за това? Лятото е сезонът на топло време и хубави емоции. Чакаме цяла година, за да дойде и да ни завладее изцяло. Приятните вечерни разходки също допринасят за този толкова любим период. Денят е по-дълъг, а емоциите по-силни, настроението - по-бодро, усмивките - по-широки. 

Всеки човек обича да затвори очи и да помечтае, а понякога тези мечти ни отвеждат точно на брега на морето. Как се печем на плажа с коктейл в ръка или бризът прелиства страниците на книгата в ръката ни.

Толкова успокояващо действа на човек да слуша шума на морето. Вълните, които заливат и изтриват стъпките по пясъка - несравнимо.

Морето винаги е имало някаква магична сила, с която успява да очарова хората. Както казва Жак Кусто: "След като веднъж ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живот."

Удоволствието от потапянето в морската вода и играта с вълните е незаменимо. Особено в горещите дни къпането в морето действа изключително разхлаждащо, а небезизвестен е факта, че морската вода притежава незаменими лечебни качества.

Насладете се на галерията от морски снимки. Пренесете се на морския бряг, усетете бриза, пясъка под краката си, слънчевите лъчи и истинската и силна любов към морето. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин