Музей на обувката: Любов от пръв поглед - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Музей на обувката: Любов от пръв поглед
Автор: Албена Пехливанова

А това наистина ли е обувка? А става ли за носене изобщо? Да бе, сериозно?!

Много от обувките, които ще видите в Музея на обувката, ще предизвикат въображението ви. Тук е пълно с шантави, футуристични и забавни обувки, които на всичкото отгоре могат и да се носят. Истинска любов от пръв поглед!

Ако някога сте имали дързостта да си помислите, че от банана не става дизайн за обувки, то тази несправедливост ще бъде незабавно поправена. Да не говорим, че терлиците на баба също намират дизайнерско приложение. А за зъбите на подметката на мъжкия чифт просто останахме без думи... С две думи – влюбени сме. С три думи – за цял живот.

А най-хубавото е, че не е нужно да си мръдвате и малкия пръст, за да видите тази арт колекция. Всъщност, само малкият пръст е достатъчно, защото музеят е виртуален. Клик с мишката – и сте там. Ако ви се прииска пък да погледнете отблизо и на живо тези шедьоври, музеят постоянно участва и в реални изложби – като тази на иновативен дизайн за обувки в Лайпциг, за която ви разказахме.

Виртуалният музей на обувката е тук.

 

Тази статия ви хареса? Присъединете се към Peika.bg и във Facebook, за да не пропуснете нито едно вдъхновение за пътешествие!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин