На плаж във Враца? - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
На плаж във Враца?
Автор: Александра Любова

Доброто е навсякъде около нас и не бива да забравяме, че има хора, които вярват и искат да направят света по-добро място за живеене. Защо ви казвам това? Защото ще ви разкажа за една инициатива на Младежки център Враца

Само преди две години от екипа на Младежки център Враца се заеха да превърнат едно обичано място за врачани в още по-привлекателна зона за отдих. Покрай река Лева на разклона за село Згориград бяха монтирани красиви дървени чадъри и шезлонги.

Създателите на проекта призоваха врачани и посетители на града да бъдат внимателни и да пазят съоръженията, за да може по-дълго всички да се радват на "Плажът"!

Мястото е много приятно и е чудесно бягство от жегите през лятото. То се радваше на голям интерес още през първите дни, когато влезе в експлоатация. Няма нужда да пояснявам, че не се изисква такса и никакво заплащане, за да плажувате, а само да се появите достатъчно рано, за да си вземете свободно шезглонгче.

Когато бяхме деца, редовно се събирахме край реката да играем, да се къпем и да плажуваме, а сега модернизираме по един страхотен начин тази традиция! 

Едно от любимите на врачани място – край река Лева, при разклона за село Згориград, е обособено като зона за отдих и очаква своите посетители! Вие посетихте ли го вече?

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин