Направете виртуално посещение на Дядо Коледа тази година - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Направете виртуално посещение на Дядо Коледа тази година
Автор: Peika.bg
Направете виртуално посещение на Дядо Коледа тази година
Снимка: pixabay

Въпреки че тази година около пътуванията много неща са различни, едно сигурно нещо е, че Дядо Коледа няма да се откаже и няма да се пречупи пред никакви трудности. Неговото пътешествение е гарантирано!

Предколедните посещения в страната на Дядо Коледа обаче не са възможни, поради което Airbnb кани целия Северен полюс да стане домакин на онлайн преживяване.

Искайки да се помогне на коледната общност да продължи да печели доходи през това време, което обикновено би било най-натовареното им време от годината, тя призовава всички Дядо Коледовци, елфи и елени да представят идеята си за онлайн преживяване. Също така ще си партнира с Дядо Коледа в САЩ, за да предложи още повече начини за среща с Дядо Коледа и цялата банда на Северния полюс тази година. Те включват коледни вълшебства със самия Крис Кингъл, празнично пижамено парти преди лягане, посещение с главен елф, Buzz Twinkletoes и дори мистериозно шоу с г-жа Клаус.

„Според нов доклад на Братския орден на истински брадати дядо Коледовци, близо една трета от анкетираните членове няма да участват в лични посещения тази година“, казва Airbnb.

„Тъй като много артисти - Дядо Коледовци по света живеят с фиксиран доход и разчитат на доходите си от участия по време на празничния сезон, тази нова реалност създаде сериозни икономически затруднения за безброй изпълнители на Дядо Коледа.“

Гостите могат да се насладят и на Дядо Коледа по целия свят, със специални преживявания, предназначени за семейства от всякакъв произход, включително хора с увреждания. Те включват „Виртуално посещение и време за история с Дядо Коледа“, „Празнична радост на мама Клаус“, „Дядо Коледа на езика на жестовете“, „Запознайте се с Дядо Коледа в Лапландия“ и „Дядо Коледа“ с награден автор.

Освен това домакините споделят свои собствени празнични традиции от цял ​​свят, за да могат хората да се чувстват празнични от дома си, като „Как да организирам празнична вечеря“, „Създайте рециклирани кукли за празниците“ и „Пейте празнични песни с Бродуей“ Звезда. "

Airbnb ще осигури допълнителна подкрепа за артисти, изпълняващи ролята на Дядо Коледа, които се интересуват да станат домакини на онлайн програмата, като им помага да направят безпроблемен преход към виртуални посещения. Допълнителна информация е достъпна тук, а можете да прочетете за ваканционните преживявания, които вече са налични тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин