Най-предпочитани дестинации за месен месец през 2018 г. - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-предпочитани дестинации за месен месец през 2018 г.
Автор: Peika.bg
Най-предпочитани дестинации за месен месец през 2018 г.

Пролетта наближава, а с това и сезона на сватбите. Освен цялата подготовка около тях, младоженците трябва да планират и медения си месец. За пътешествениците той е почти толкова важен, колкото и сватбения ден. Нека да видим кои са най-предпочитаните дестинации за меден месец през 2018 година!

Изследвания от последните години сочат, че 36% от хората, на възраст между 18 и 35 години, биха желали да намалят сватбения си бюджет, ако това означава, че ще могат да пътуват повече след голямото събитие.

Пинтерест (Pinterest) сподели своя доклад за сватбените тенденции през 2018 г., разкривайки кои дестинации се оказват най-привлекателни за двойките, които скоро ще кажат "Да".

В категорията "Меден месец" резултатите показват, че в момента има три дестинации, които се оказват голям хит сред влюбените. Една от тях е Бали. Желаещите да прекарат медения си месец там са се увеличили с 145% спрямо миналата година. 

Най-предпочитани дестинации за месен месец през 2018 г.
Снимка: C_osett/Flickr

Следващата дестинация, която попада в списъка, е Африка. Да, точно така - африканските сафарита са едни от предпочитаните начини за прекарване на сватбеното пътешествие. За последната година желаещите за него са се увеличили с 219%.

Най-предпочитани дестинации за месен месец през 2018 г.

На върха на класацията застава Швейцария, която през миналата година отбеляза огромен ръст на двойките, които прекарват медения си месец там - цели 856%!

Не само младоженците са привлечени от тази държава. Тя бе избрана за най-добрата страна в света за 2018 г. Швейцария спечели това отличие заради качеството на живот, което предлага, възможностите за развитие на бизнес и културния си живот. 

Най-предпочитани дестинации за месен месец през 2018 г.
Снимка: swiss-image.ch

Пълният доклад на Pinterest за 2018 г. за сватбените пътешествия, можете да видите тук

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин