Най-страхотните плажни барове по света - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-страхотните плажни барове по света
Автор: Мария Ангелова

Плаж, шезлонг, студено питие в ръката и последните лъчи на слънцето... Разходете се с нас из някои от най-страхотните плажни барове по света.

Theros Wave Bar, Санторини

Санторини е един от най-посещаваните гръцки острови, с едни от най-красивите плажове и незабравими залези. Затова и не е чудно, че тук ще откриете плажни барове с невероятни гледки. Theros Wave Bar се намира сред белите скали на плажа Ерос в южната част на острова. Освен че е невероятно място през деня, нощно време е домакин на незабравими партита.

10.7, Форментера

Малкият испански остров е учудващо спокойно място, като се има предвид колко близо е до Ибиса. В белите кресла на бар 10.7 гледката е нереално тюркоазеносиня вода. Кухнята е японска и италианска, еспресото е отлично, сангрията се лее с кани, особено след залез, когато и музиката става все по-силна.

Hula Hula, Хвар

Често Хърватия е подценявана като парти дестинация, но ако търсите по-близка алтернатива на Ибиса, Хвар е чудесен избор. И ако Hula Hula е достатъчно добър за Jay-Z и Бийонсе, значи е достоен и за вас. Отпуснете се на шезлонг и се насладете на зашеметяващите залези над Адриатическо море.

Badeschiff, Берлин

Да, правилно прочетохте – Берлин. Никой не е казал, че бийч баровете трябва да са непременно на морския бряг. Берлин си има собствен плаж и плажни барове по крайбрежието на река Шпрее. В Badeschiff можете да се насладите на берлинския плажен живот, да се поглезите със спа процедури, да гледате кино на открито или да слушате музика на живо.

Macakizi, Бодрум

На този перфектен плажен бар в Бодрум не му достига едно-единствено нещо – пясък. Но си има всичко останало – лукс, шампанско и незабравими партита, които се вихрят тук повече от 30 години. Дървените платформи се намират на самия бряг, сред маслинови горички, има и спа център.

Cafe del Mar, Ибиса

В Сан Антонио на остров Ибиса се намира вероятно най-известният крайбрежен бар в света – Cafe del Mar. Всички сме слушали популярните им чилаут компилации, които са тяхна запазена марка. Тъй като барът се намира в западната част на острова, някак естествено с годините Cafe del Mar се е превърнал в място за посрещане на зашеметяващите залези на фона на отнесената музика, която се носи от бара. Научете още за бийч баровете и клубовете в Ибиса.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин