Най-странните автомати по света - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-странните автомати по света
Автор: Мария Ангелова
Най-странните автомати по света
Снимка: Let's Pizza

Свикнали сме да си вземаме кафе и чай от автомати, в краен случай билет за градския транспорт. Но в наши дни тези машини започват да продават какво ли не! Ето колекция на едни от най-странните автомати, които съществуват по света и ще направят пътуването ви по-интересно.

Автомат за бельо

Забравили сте си гащите вкъщи? Веригата хотели Standard Hotels в САЩ имат и това в своите автомати. Можете дори да се сдобиете с маркови бански.

Белезници, някой?...

А може би току-що сте се сетили, че са ви необходими белезници? Може и да не отговаряте. Дано в този миг да се намирате в хотел Mondrian South Beach в Маями. Освен самобръсначки и слънцезащитни лосиони, от техния автомат можете да си изберете и златисти белезници!

Автомат за мъфини

Верига за мъфини в Бевърли Хилс, САЩ, е станала толкова популярна, а мъфините й според мълвата са толкова неустоими, че се е наложило собствениците да монтират 24-часов автомат пред магазина. Така ако посред нощ на някой му се прияде мъфин, може да пусне монета и да го получи, при това с прясна заливка.

Автомат за живи омари

Това е автомат, но с повишена трудност. Наблюдавате живите омари в аквариума, харесвате си, пускате монета и... сега трябва да си го уловите! Имате роботизирана щипка, подобна на тези в автоматите за плюшени играчки, така че сте лично отговорни за качеството на улова си за вечеря. В Лас Вегас.

Ето кратко видео от лов на омари:

Автомат, който се активира през Туитър

В мол в Кейптаун проявяват висша форма на ексцентричност, като са инсталирали автомат за студен чай, който се активира през социалната мрежа Туитър. Да, да. Изпращате туит, сайтът проследява координатите ви и ви пуска чай.

Автомат за пица

Да, можете да очаквате, че в Италия се продава пица на всеки ъгъл, но от автомат? Италианска компания е разположила на няколко големи летища автомати, които ви предлагат разнообразие от сосове, сирена, зеленчуци и месо. А след като направите своя избор, машината започва да меси тесто пред вас! Щура работа!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин