Организират безплатни обиколки в Русе - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Организират безплатни обиколки в Русе
Организират безплатни обиколки в Русе
Снимка: Matthias Ripp/Flickr

За втора поредна година Ruse SummerFree Tour посреща своите гости.

Ruse Summer Free Tour е инициатива, която предлага безплатни туристически обиколки на централните части на Русе за всички желаещи да се потопят в атмосферата на града и региона. Туровете се провеждат на английски език, всяка събота от 18:00 часа, включително и на официални празници, с начална точка емблематичната Статуя на Свободата. Продължителността им е около час и половина и се водят от опитни професионалисти от туристическия бранш.

Зад тази инициатива стои неправителствената организация „Културтур Русе”, в която участват група приятели и преди всичко ентусиасти. Тяхната цел е Русе да бъде рекламиран като желана и привлекателна туристическа дестинация както за български, така и за чуждестранни туристи. Наред с това, турът ще подпомага и развиването на многокултурната атмосфера в града.

Безплатните туристически обиколки на града могат да окажат положително влияние и върху популяризирането на регионални забележителности, събития и туристически маршрути.

За повече информация, посетете Фейсбук страницата на RuseSummerFreeTour и следете новостите около събитието в уебсайта им

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин