Пътуване с каравана от бъдещето - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Пътуване с каравана от бъдещето
Автор: Иван Чорбаджийски

Дзен интериорен дизайн, куршумоподобен външен вид и обзавеждане, за което „изобилие“ и „лукс“ са твърде слаби думи – ето така изглежда една каравана от бъдещето.

Само преди броени седмици дизайнерът Джон Лонг представи новия си шедьовър: Bowlus Road Chief. Много лъскав метал отвън и отвътре, модерни материали и странното усещане, че се возите в свой частен космически кораб.

Вътре освен централно отопление има разгъваема баня (включително и с душ), а дигиталните джаджи са на най-високо ниво. Това високотехнологично творение е създадено за тези, които не могат да се откъснат от мрежата, но презареждат батериите сред природата. Има и голям багажник, който побира сърфове, ски и колелета.

„Шефа на пътя“ е създадена с мисъл за околната среда – има слънчеви панели, а аеродинамичната му форма допринася за намаляване на разхода за гориво.

Ако сте готови да платите висока цена за луксозно къмпингуване, караваната тръгва от 100 000 долара. Не е никак малко, но пък изглежда като каравана за няколко поколения.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да не пропуснете нито едно от нашите вдъхновения за пътуване наблизо и далеч!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин