Пътувай от креслото: Пътешествие из родна България (видео) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Пътувай от креслото: Пътешествие из родна България (видео)
Автор: Peika.bg
Пътувай от креслото: Пътешествие из родна България (видео)
Снимка: pixabay

България! Кътче от Рая! Колкото и да сме потънали в негативни емоции относно политика, проблеми, недостиг на средства и какво ли не, не можем да забравим и да не отбележим красотата на родината ни.

Колкото и да сме пътували, където и да сме ходили, трябва да признаем, че нашата родна България крие безброй скъпоценни камъни. Не един и двама са се опитвали да възпеят, опишат или нарисуват поне частичка от природните богатства на страната ни. 

Високи и красиви планини, пътечки, по които всеки пътешественик намира спокойствие и тишина. Разхождайки се по тях оставя всички проблеми настрани и се отдава напълно на божествената атмосфера, изпълнения с аромат на цветя и билки въздух и божествените пейзажи. Българските планини са живописни и предлагат спиращи дъха гледки по всяко време на годината.

Хилядолетни градове, романтични селца и грандиозни планини. България е съкровище, което си заслужава да бъде видяно.. Легендите са безброй. Традициите и обичаите ни са живи. Имаме толкова много неща, с които можем да се гордеем. А природата... Ах, природата! Няма думи, с които тя може да бъде описана или поне те на са достатъчни. Тя трябва да се открие, види и почувства със сърцето!

Световноизвестни манастири са накацали навсякъде из нашата родина. Те само чакат да бъдат открити!

Страната ни е събрала в себе си невероятната красота на Черно море и великолепието на планинските върхове, покрити със снежни шапки. Мекият умерено-континентален климат прави разходките в търсене на всевъзможни красоти приятни. Българската земя е надарена от природата с изключително разнообразие на пейзажи, богата флора и фауна и много минерални извори. Красиви планини, долини, гори, водопади, езера, реки, море, съкровища, музеи – има за вски пътешественик по нещо!

А сега ви оставяме да се насладите на видеото, което ще ви завладее и в тези няколко минути ще бъдете горди и изпълнени с желание да посетите всяко едно кътче от вълшебната България!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин