Представихме първия пътеводител на Peika.bg - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Представихме първия пътеводител на Peika.bg
Представихме първия пътеводител на Peika.bg

Първият пътеводител за България на Peika.bg "50 места, които да посетите в България през 2015 г." на Мария Ангелова беше представен на 12 ноември в клуб Студио 5. Повече от 200 любители на пътешествията споделиха с нас вино, прекрасната музика на момичетата от КвартетЪТ, идеи и истории за пътешествия.


Ние пък ви отправихме предизвикателство за 2015 г.: да опознаете по-добре страната и града, в който живеете, и да преоткриете вече познати места чрез историите и хората, свързани с тях.

"Сигурни сме, че ще успеем да изненадаме с нещо дори и най-запалените пътешественици. Искаме да ви покажем, че дори и на 50 километра от вас има невероятно интересни места, за чието съществуване дори не подозирате", каза на представянето главният редактор на пътеводителя Мария Ангелова.

Кампанията на сайта за необикновени пътешественици ще продължи през цялата 2015 г. и има за цел да насърчи вътрешния туризъм в България.

Подбраните в пътеводителя дестинации са сред по-малко познатите места в страната - най-голямата пейка в България в Димитровград, един манастир в скалите над река Нишава само на 60 км от София, няколко неочаквани музея (на киселото мляко, на солта, на лодкостроенето), Спасова могила от разказа на Елин Пелин, Славейковото училище в Търговище...

Всички 50 идеи ще откриете в пътеводителя "50 места, които да посетите в България през 2015 г.". Следете кампанията 50 места в България, а пътеводителя можете да поръчате онлайн тук или да откриете в книжарниците в цялата страна до дни.

29931

29926      29928      29930

29932

29933

29935

29929

29927

29925

Още снимки от представянето тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин