Да прелетиш океана в частен апартамент - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Да прелетиш океана в частен апартамент
Автор: Peika.bg
Да прелетиш океана в частен апартамент
Снимка: singaporeair.com

Удобно легло, стол за работа и хранене, блестяща баня и тоалетна и въртящ се 32-инчов телевизор в самолет?

Именно това предлага Сингапур еърлайнс на пътниците си в най-скъпата класа, като това дори са само част от глезотиитеВъпреки че звучи като луксозна хотелска стая, това всъщност предствлява „апартамент” в самолет. Тези специални помещения със зашеметяващ интериор ще влязат в експлоатация от декември тази година.  

В тези своеобразни оазиси в небето може да поспите на удобното легло, чийто наклон се променя. Мекят и удобен стол в каютата пък става за хранене, за работа или просто за релакс. Освен това той може да се върти на 270 градуса и да се накланя до 45 градуса, така че на пътуващия да му е възможно най-удобно.

Да прелетиш океана в частен апартамент
Снимка: singaporeair.com


Апартаментите разполагат и с б
аня и тоалетна, които са не по-малко луксозни. До тях пък има помещение за гримиране, чиято цел е да угоди на прищевките и на най-претенциозните пътници. В луксозните апартаменти може да намерите още личен гардероб, кът за багаж, както и таблет за управление на телевизора и светлината.

Решението за инвестирането в тези мини апартаменти идва най-вече заради това, че компанията извършва предимно дълги полети между различни точки по света, а почивката и уединението са основни при подобен тип пътувания. Това важи още повече за хората, които пътуват по бизнес ангажименти и през останалото време нямат време за почивка в спокойна среда.

Да прелетиш океана в частен апартамент
Снимка: singaporeair.com


Компанията извършва полети между Париж, Лондон, Ню Йорк, Шанхай, Сидни, Цюрих, Мумбай, Ню Делхи, Оукланд, Пекин, Франкфурт и Хонконг. Именно затова при тези дълги маршрути се обръща толкова голямо внимание на удобствата, които се предлагат на пътниците.

Идеята на апартаментите техните обитатели да се изолират от останаите пасажери на борда, като същевременно си осигурят уютно пространство и по-голяма свободаТези екстри обаче все още остават удоволствие, което е достъпно за малка част от пътниците.

Засега се очертава неудобното спане в седалките на по-евтините класи да останат в играта, но със сигурност се забелязва тенденция в това, че авиокомпаниите все повече се стараят да осигурят удобството на своите пътници.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин