При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и? - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?
Автор: Peika.bg
При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?

И "ХОСКАР"-ът отива при.... Изчакайте, ще разберете след малко. 

"ХОСКАР" е награда за най-добър хостел на годината. Вижте кои са първенците за 2019 г. Наградите се разпределят въз основа на 1,2 милиона клиентски оценки, направени през миналата година на 36 000 имота в над 170 страни.

Онлайн платформата за резервиране на хостели Hostelworld удостои с награди 310 хостела в 29 категории. Критериите, по които са оценявани хостелите, са: цялостното преживяване на клиентите, съотношение цена-качество, сигурност, местоположение, атмосфера, персонал, чистота и удобства.

В отговор на големия бум в резервациите за самостоятелни пътувания (цели 42% спрямо миналата година), Hostelworld включи и категория за най-добър хостел за соло пътешественици. Сред другите категории са: Най-добър хостел за абитуриенти, както и за хора над 31 г., които искат да започнат нова професия.

Най-добър хостел за жени, които пътуват сами

Жените, които пътуват сами, са избрали хостела We Love F. Tourists в Лисабон за най-добрия в света. Португалската столица има репутацията на безопасен, културен, спокоен и достъпен град. Не е учудващо, че дамите са избрали именно него за своите пътешествия!

При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?

Най-добър хостел в Латинска Америка

След като през миналата година колумбийските хостели натрупаха много награди, успехът на страната продължава. Los Patios Boutique Hostel бе обявен за най-добър хостел в Латинска Америка. Сгушен в тропическата долина на Меделин, хостелът е истински оазис със своята градина и приветлив бар. Той предлага уроци по испански за туристите и дори има фитнес зала.

При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?

Най-добър хостел по съотношение цена-качество

За втора поредна година Dalat Friendly Fun във Виетнам печели този приз. Там, за цената от 5 долара, получавате достъп до Wi-Fi, самостоятелна баня, хавлии, закуска и паркинг. Какво повече могат да искат туристите за тази цена?

При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?

Най-добър хостел в Англия

Wombats City се намира в сърцето на популярния „Шордич“ – един от най-модерните райони на Лондон. Хостелът разполага с голям бар, което го прави притегателен център за хората, които посещават и искат да опознаят града.

При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?

Най-добър хостел за хора, напуснали работа над 31 г.

Хостел Home Lisbon е коронясан за победител от 31+, които са решили да напуснат работа и да сменят професията си. Хостелът им е станал любим заради домашните вечери, приготвени от майката на собственика. Освен това мястото предлага много уютна атмосфера. Местоположението му също е чудесно за разглеждане на историческия център на Лисабон.

При кого отидоха тазгодишните "ХОСКАР"-и?

Целия списък на наградените хостели можете да видите тук.

***

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин